2777
2789

یک ماهه اومدیم خونمون و اصلا از رفتارای همسایه هامون راضی نیستم

طبقه پایینیمون که یه خانم میانساله که وسواس داره و پارکینگی که تمیزه و هیچ وقت ماشینمون رو نمیاریم باید هفته ای یکبار نوبتی با شلنگ بشوریم طی کشیدن رو هم قبول ندارن تو این بی آبی و جالب اینجاست که پارکینگ تمیزم باشه این کار رو میکنن طبقه اولم که پسرشه مدام پمپ آب ما رو از برق میکشن چون صدا میده بچمو تو حموم داشتم آبا قطع شد چون پمپ رو میکشن نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم از این اوضاع راهی هست بتونم صدای پمپ رو قطع کنم آخه شب رو میگم حق دارن روز چرا پمپ رو میکشن الان اومدن در خونمونو زدن گفتن پمپتون رو قطع میکنیم یه فکری بکنین این پمپ رو سازنده ساختمون ازمون ۷میلیون گرفت دوسال پیش و گذاشت هنوز یک ماهه دارم استفاده میکنم اصلا توانایی عوض کردنشو ندارم الان بنظرتون راهی هست؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سازنده هم طبقه بالاییمونه ک خیر نبینه کلی پول ازمون گرفت و خونه رو تو بدترین شکل ممکن بهمون تحویل داد چون تو یه شهر دیگه بودیم اصلا توجه نکردن سیم کشی افتضاح کچ کاری داغون یکی از درا شکسته بود و چون نبودیم گذاشتن تو واحد ما و کلی چیزای دیگه کاش تو بندر میموندم متنفرم از مردم شهرم

عایق صدا هست اطرافش مثل یه اتاقک کوچک بزاری با میله یه چهار چوب براش درس کنید بعد عایق بزنید

عزیزم از کجا ابزاراشو بخرم ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم

بنظرم هیچ کدوم از کارهایی که گفتی رو حق ندارن انجام بدن شما هم بجای اینکه کم بیاری رو حرف خودت واستا اون خانوم وسواس  داره بره ویلایی یا خودش بشور ه تو این بی آبی آخه 

پسرشم مشکل اعصاب داره بره دار و بخوره چرا شما اینقدر خودتون عذاب میدید

بنظرم هیچ کدوم از کارهایی که گفتی رو حق ندارن انجام بدن شما هم بجای اینکه کم بیاری رو حرف خودت واستا ...

اره اگه رو بده تااخر سوارشن

ببین اسی باید بحث کنی تهشم یه دعوا دیگه وگرنه حالت جامیاد

چون تازه اومدی میخان گربه رو دم حجله بکشن برات گفته باشم

وا گلم چرا کوتاه اومدی تو ماهی یه بار ساختمونو تمیز کن دلیل نداره هر کی هر چی گفت گوش بدی اون زنه شاید میخواد هر روز تمیز کنه نباید توهم مثل اون باشی که ....پمپ هم میخوان بکشن بگو نه شب نیست که زندان نیستیم اونا باید مشکلشونو حل کنن تو مشکلی نداری کوووووتاه نیا ساااااده نباااااش