2777
2789
عنوان

اعصابم خرده از وقتی اومدم تو این خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 18 پست
بنظرم هیچ کدوم از کارهایی که گفتی رو حق ندارن انجام بدن شما هم بجای اینکه کم بیاری رو حرف خودت واستا ...

بخدا اصلا حوصله بحث باهاشون ندارم بهشونم گفتم نیازی نیست حتما شسته بشه پارکینگی که اصلا ماشین نمیاریم و کاملا بسته است چرا باید هرهفته شسته بشه گفت من رو پارکینگ حساسم تا شلنگ نگیرم حس میکنم کثیفه واقعا هم خیلی خانم تمیزیه ولی بنظرم ظلمه تو این بی آبی واسه پمپ هم گفتم اگه شب باشه شما حق دارین ولی روز خیلی فشار آب کم میشه منم چاره ای ندارم مگه این که دنبال راهی باشم صداشو قطع کنم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

اره اگه رو بده تااخر سوارشنببین اسی باید بحث کنی تهشم یه دعوا دیگه وگرنه حالت جامیادچون تازه اومدی م ...

دقیقا رفتاراشون اصلا درست و منطقی نیست حوصلشون رو هم ندارم ولی بخان بیشتر اذیت کنن باید همینکارو کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط چاره دعواست بگو تو روز حق ندارید پمپ منو قطع کنید من الان خودم بعد دوازده حموم نمیریم که صدای پم ...

عزیزم شما هم همین مشکل رو دارید؟بخدا منم حتی روز که میخام برم حمام مدام ترس و استرس دارم که الان صداش اذیتشون نکنه یا یهو نرن قطع کنن من تو حمام بمونم

عزیزم شما هم همین مشکل رو دارید؟بخدا منم حتی روز که میخام برم حمام مدام ترس و استرس دارم که الان صدا ...

اره منم دارم یه سری تا دیروقت داشتم کار میکردم تو اشپزخونه فرداش پایینیمون گفت شما بیدار بودی صدای پمپ اب اذیتمون کرد و نتونستیم بخوابیم ومنم دیگه دیروقت حموم نمیرم یا ظرفارو نمیشورم ولی همسایه شما حق نداره روز پمپو قطع کنه اصلا هیج ساعتی نهایت مثل ما گوشزد کنه