2777
2789
عنوان

شوهرم گفت یه اشتباهی کردم میخوام خودم بهت بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 46 پست
نه عزیزم ۶ روز نمیخوام بمونم فردا میخوام برگردم ولی فعلا مامانم میخواد بیاد خونمون باید وایسیم تا ما ...

کلا ببخشا زندگی متاهلی رو انگار بلد نیستی وقتی مشکل داشتین اصلا تنها نباید میرفتی بعدش الان مشکل داری باید تنها بری خونه ات نه اینکه مادرتو ببری!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینقدر بدم میاد میگید از چشام هم بیشتر اعتماد داشتم!! 

رو چه حسابی اینقدر اعتماد؟؟ مگه شوهرت پیغمبره؟ 

مگه نمیدونی میگن به هیچکس اعتماد نکنید گهیچ چیز از هیچکس بعید نیست!! 

طرف بعد سی سال زندگی فهمیده شوهرش ده ساله زن دوم داره!! 1

کاش اینطور باشه

انشالله همینطور،خوشبین باش خودتم بشین فکر کن به خوبی و بدیش ببین کدومش بیشتر بخدا بعد طلاقم خبری نیست نمیگم به هر قیمتی بمونین و عذاب بکشین نه اما به خودتون فرستن ساختن بدین 

خیانت کرده اصلا هم پشیمون نیس فقط چون لو رفته و دختره تهدیدش کرده به زنت میگم میخاد زودتر خودش بگه🤣

میدونی چیه گوشیش همش زیر دسته من هیچ ترسی هم نداره، اما کارش شب کاری داره بجز سرکارم جای دیگه نمیره...اصلا نمیتونم باور کنم خیانت کرده باشه هیچ جوره با توجه به خلقیاتش تو مخیلم نمیگنجه..

انشالله همینطور،خوشبین باش خودتم بشین فکر کن به خوبی و بدیش ببین کدومش بیشتر بخدا بعد طلاقم خبری نیس ...

من شوهرمو خیلی دوستش داشتم دیوونش بودم حتی بیشتر از خودش اما مدتهاس بی توجهی میکنه منو اصلا نمی بینه انگار،منم یکم سردشده بودم نسبت بهش

اشتباهت همینه که مثل چشمات بهش اعتماد داری. این جوری ضربه میخوری. به هیچ مردی اعتماد نکن صد در صد!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را