2777
2789

من سه تا دوست دارم که خیلی بیمعرفتن 

الان یکسال میشه حالمو نپرسیدن درحالیکه توی مراسم های ازدواج من بودن و خیلی جاهام معرفت به خرج میدادم براشون تولد بگیر و دعوتشون کن و اینا

بعد هربار استوری میذاشتن باهم رفته بودن بیرون بدون من😐

منم دیگه پیگیرشون نشدم و حذفشون کردم از ذهنم

حالا الان هشت ماهمه باردارم اصلا خبر ندادم بهشون 

گفتم اگر ی نفرشون پیام بده حالمو بپرسه بهش میگم که هیچکدوم نکردن

حالا هفته دیگه دورهمی دعوتم کردن ، خیلی ضایع ست یهو با ی شکم گنده برم ؟😂 تاره مطمئنم باهام می‌رن توی قیافه که نگفتم

نمی‌دونم برم یا بپیچونم

برو الان خیلیا پنهون میکنن و نمیگن ب بقیه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن نرو 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

اتفاقا میرفتم بزار شوکه بشن و رک بگو وقتی حالمو نمیپیرسیدین چجوری میگفتم بهتون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
این چه دورهمی ایه؟من باشم کلا نمیرم .اگه معرفت داشتن حالتو میپرسیدن تو این مدت.

اخه هنوز رابطه مون به صفر هم نرسیده 

بعد اون کسی که دعوتم کرده ی کم بهتر اون دو تاست و ی جاهایی خیلی باهم اوکی بودیم

اخه هنوز رابطه مون به صفر هم نرسیده بعد اون کسی که دعوتم کرده ی کم بهتر اون دو تاست و ی جاهایی خیلی ...

دیگه خودت میدونی عزیزم 

من بودم خودم به صفر میرسوندم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

برخلاف نظر دوستان به نظرم حتما برو و اگه چیزی گفتن بگو کجا دیدمتون که بخوام بگم اصلا برا چزوندنشون ه ...

👌👌👌👌

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

برو بگو سوپرایززز

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤