2777
2789
عنوان

زندگیم بعد طلاق…

124 بازدید | 13 پست

چهارساله جداشدم بخاطر کتک کاری های شوهرم یه پسر پنج ساله دارم که با باباش زندگی میکنه باباش نمیارتش من ببینمش لج کرده باهام😢 بعد طلاقم رفتم دانشگاه رشته حسابداری الانم اخرای درسمه و تابستون درسم تموم میشه باسختی درس میخوندم چون تمرکز نداشتم وهمیشه ذهنم جای دیگه بود…ولی راحت شدم ازون همه فضای مسموم واسترس وکتک خوردن الکی ویه ادم مریض الان تنها غمم بچمه که پیشم نیست ولی امید دارم وقتی بزرگ شه خودش بیاد پیشم من هرچی به پدرش میکم بیارش نمیاره میگه بیا صیغه شو ومن هم ازش بدم میاد بهش باج نمیدم…دوست پسرهم داشتم تواین چندسال ارمنستان رفتم ترکیه رفتم وقصددارم بعددرسم برم سرکار هیچوقت حتی تو بدترین روزام که همش گریه میکردم سمت قرص اعصاب واینا نرفتم اگر شما هم جداشدین وقتتون رو برای ساختن خودتون بزارید واسه درس واسه مهارت یادگرفتن بااینا شوهرم همه ی طلاها رو ازم پس گرفت ومهرمو بخشیدم یه مبلغ کمی داد که فقط تونستم باهاش یه ماشین بخرم ولی ارامشم بیشتر ازینا ارزش داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادگاه معین نکرد هفته ای یکی دو روز پسرت رو ببینی؟

دادگاه ماهی یکبار گفت بچه راببین ۲۴ساعت همونم بارها رفتم درو باز نمیکرد یا مادرش میمد میگفت نیستن مسافرتن رفتم شکایت هم‌کردم قاضی گفت میتونم حکم ورود به منزل بدم ولی کاری دیگه نمیشه باهاش کرد

خیلی عالی بود همش

فقط عزیزم قسمت دوست پسر داشتن اصلاح کن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چقدرسخته خدابرای هیچکس نیارهوقتی میخواین بچه دارشین قبلش فکرکنین ببینین رابطتون چجوریه بعدیکی دیگروت ...

اره من اشتباه کردم فکرکردم اگه بچه بیارم اخلاق شوهرم تغییر میکنه ودیکه کتک کاری نمیکنه غافل ازینکه کسی را نمیشه تغیر داد وحتی تو حاملگی هم منو زد😢

😂😂😂خب اونم جزوی از زندکیم بود

عزیزم میدونم

ولی بهتر حالا که خداراشکر پیشرفت کردی

دنبال رابطه دایم باشی و سالم سختی ها رو طی کردی خدایی نکرده یکی از لین پسرا دوباره ناراحتت نکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دادگاه ماهی یکبار گفت بچه راببین ۲۴ساعت همونم بارها رفتم درو باز نمیکرد یا مادرش میمد میگفت نیستن مس ...

یکی دوبار با حکم برو بچه رو ببین،بلکه بترسه دیگه اذیتت نکنه

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه