من حدود ده ساله مبتلا به کندن وسواسی مو هستم اغلب اوقات یا موهام رو میکنم یا گوشه ی ناخون هام همیشه زخمیه همیشه از طرف خانواده مورد تمسخر یا سرزنش قرار گرفتم مثلا الان که به شدت زیادی موهام رو کندم یا همش تمسخرم میکنن یا بهم عذاب وجدان میدن که همه مو میکارن تو با دست خودت میکنی چمیدونم از یه دختر بیست ساله ی دم بخت بعیده این کارها یا سگ هم به تو نگاه نمیکنه جوابم رو میدن دیگه واقعا خسته شدم ازشون هم بدم میاد حتی نمیتونم یک دردودل ساده بکنم باهاشون چون یا میکوبونن تو سرم یا میگن تو داری بهونه میاری و اینها دارو هم اجازه نمیدن مصرف کنم چیکار کنم جدیدا گوشه گیر شدم دیگه هم دلم نمیخواد با کسی ارتباط داشته باشم حس میکنم یک آدم استثنایی و روانی هستم احساس خیلی بدی دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم عذاب میکشم😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!