2777
2789
ما هم دقیقا سر خونه شد.خونه‌ی قبلی رو می‌خواستیم بفروشیم همسایه گفت من می‌خوام. ما هم رو حساب همسایگ ...

الهی بگردم 

من اگه بودم اون حق فسخ سنگین رو میدادم ولی نمیذاشتم همسایه مفت خور خونمو زیر قیمت مال خود کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میشه تعریف کنی

خونه میساختیم همه چیزمون گذاشتیم وسط یه دفعه وسط کار مصالح ساختمانی گرون شد ماهم چک دادیم به امید فروش ماشین ۲۰۶اس دی ۵۰۰چک دادیم بیرون بعد یه نفر به همسرم یه نمایشگاه ماشین معرفی کرد گفت عجله دارید یک هفته فروخته ماهم بردیم گذاشتیم داخل نمایشگاه رسید نگرفتیم 

بعد سه چهار روز همسرم رفت تو نمایشگاه ببینه چیشد صاحب نمایشگاه می‌ره بیرون یه آقاه که همیشه اونجا بوده گفته من شریکشم بده ماشین به من ۳۰تومن پایین تر شوهرم صبر کرد صاحب نمایشگاه بیاد نیومده بود به مرده هم گفته ن .. آمد خونه دستش بشوره دیدیم در میزنند همون مرده با یه نفر دیگه ساعت ۹شب آمدن حرف زدن قولنامه نوشتن به همون قیمت ۵۰۰ 

قولنامه را هم گرفتن بردن صبح رفتیم نمایشگاه دار گفت شما قرارداد بستید قولنامه را نشون داد برده ماشینا هزار تومان بهمون ندادرسیدم نداشتیم از بنگاه‌دار   پول ماشین که رفته بود یک طرف موعد چک هامونم بود 🥲

الهی بگردم من اگه بودم اون حق فسخ سنگین رو میدادم ولی نمیذاشتم همسایه مفت خور خونمو زیر قیمت مال خود ...

خیلی سنگین بود برامون نمی‌تونستیم. همسایه هم از همون خیالش راحت بود که اینکار رو کرد.