2777
2789
ما هم دقیقا سر خونه شد.خونه‌ی قبلی رو می‌خواستیم بفروشیم همسایه گفت من می‌خوام. ما هم رو حساب همسایگ ...

بنگاهیی ها عوضین ابن مالک قبلی یع خانم پولداری از اون شالاتان ها اصلا پول مستاجر دیگ برای اون نبست کرفته ب مستاجر زنگ زده چون‌اونا جندروز دیر دادن بهم پول و کرایه خونه این ماه ب من بده زن اونقدر پولدار کثافت بگو گدای ۵میلیونی؟؟شوهر اخمق منم قرارداد بسته امضا زده بدون مستاجر یعنی مستاحر هنوز قرار داد  جدید و امضا نزده کلی هم دوباره بنگاهی ازش پول گرفته صد درصد هم دست هستن اصلا نباید ب هیچمس اعتماد کرد ما دلمون پاک فک میکنیم همه مثل ما هستن الان تو این زمونه نامردن همه ب برادرم نباید اعتماد کنی خالا شوهر خر من مگه میفهمه بازم سرش کلاه میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خونه جدید رو گرونتر بهتون انداختن؟

تو منطقه‌ی ما انباری خرید و فروش نمی‌شه، ما این رو نمی‌دونستیم و فروشنده با کمک املاکی انباری رو بهمون فروختن.

تو یه سری مناطق انباری به خاطر هزینه‌ی تراکم که شهرداری می‌گیره خرید و فروش می‌شه ولی انباری یک پنجم تا نهایتا نصف قیمت اصلی خونه فروخته می‌شه نه به قیمت خود خونه.

حالا به ما تو منطقه‌ای که اصلا انباری خرید و فروش نمی‌شه هر متر انباری رو به همون قیمت هر متر خود خونه فروختن.

منطقه‌ی ما منطقه‌ی ارزونی نیست در نتیجه مبلغ قابل توجهی بابت چند متر انباری از دست من رفته ولی چون خودمون قرارداد رو امضا کردیم کاری ازمون برنمیاد و مجبور شدیم کل مبلغ رو در حالی که می‌دونستیم نباید پرداخت کنیم، پرداخت کردیم.

اگر فروشنده به من می‌گفت من هزینه به شهرداری دادم و برای همین باید یه مبلغ بابت انباری به من بدین من برای اینکه راضی باشه حتی با وجود اینکه تو این منطقه کسی انباری رو جدا نمی‌خره سر یه مبلغ منطقی باهاش توافق می‌کردم ولی نه اینکه همون مبلغی که برای هر متر خونه دادم برای هر متر انباری هم بدم!

ولی املاکی و فروشنده یه جوری رفتار کردن که عرفش همینه و ما هم باور کردیم😑

ای بابا ولی فکر کنم بشه شکایت کنید

نه با دو تا وکیل صحبت کردیم، تو قرارداد اومده طبق توافق متعاملین هر متر انباری به این مبلغ معامله می‌شه و ما هم چون فکر می‌کردیم قانونشه امضا کردیم. امضای ما یعنی ما شرایط رو قبول داشتیم.

ای بابا ولی فکر کنم بشه شکایت کنید

ما برای خرید این خونه کلا دسته‌گل زیاد به آب دادیم.

برای خونه‌ی جدید خونه‌ی قبلی و طلاهامون رو فروختیم.

برای جبران اون مبلغی که خریدار خونه‌ی قبلی کمتر بهمون داد و ما روش برای خونه‌ی جدید حساب کرده بودیم طلا قرض کردیم که بعد طلا پس بدیم. طلا اون موقع گرمی چهارو نیم بود الان بالای ده میلیون💔😑

یعنی از هر جهت نگاه می‌کنم معاملاتمون سر خرید این خونه خیلی پرسود بوده. باید با شوهرم بریم تو کار خرید و فروش خونه😂

ولی کلا به همه و استارتر تاپیک می‌گم می‌دونم اینکه پول آدم رو بخورن چه‌قدر حس بدی داره، می‌دونم که برای ریال به ریالش زحمت کشیدین و برای ریال به ریالش هم برنامه داشتین ولی باور کنید هیچ‌چیز ارزش سلامتی و آرامش خونتون رو نداره.

دیگه اتفاقیه که افتاده اگر حرص بخورید یا به هم غر بزنید و دنبال مقصر باشید چیزی حل نمی‌شه. فقط تلخی اتفاقی که افتاده بیشتر می‌شه. 

ما برای خرید این خونه کلا دسته‌گل زیاد به آب دادیم. برای خونه‌ی جدید خونه‌ی قبلی و طلاهامون رو فروخت ...

دقیقا همینطوره

مهم اینه توی خونه آرامش داشته باشید انقدر از این پولا میاد پ میره 

دور از جون قرار نیست حرص بخوریم تا سکته کنیم که

منم سر یه معامله ای بدجور رفت تو پاچم الان دیگه فکرش هم نمیکنم

ما برای خرید این خونه کلا دسته‌گل زیاد به آب دادیم. برای خونه‌ی جدید خونه‌ی قبلی و طلاهامون رو فروخت ...

امروز اونقدر حرص خوردم هرچی ازدهنم دراومد ب همسرم‌گفتم

دقیقا همینطورهمهم اینه توی خونه آرامش داشته باشید انقدر از این پولا میاد پ میره دور از جون قرار نیست ...

من‌امروز اونقدر حرص خوردم پریودهم‌شدم‌

امروز اونقدر حرص خوردم هرچی ازدهنم دراومد ب همسرم‌گفتم

درک می‌کنم. من اون شب که همسرم رفت پای قرارداد با اون آقای خریدار رو امضا کنه گریم گرفت، قرار بود من به جای شاهد امضا کنم نتونستم برم.

ولی چه فایده‌ای داشت؟ اون قرارداد به هر حال امضا شد و به هر حال ما ضرر بزرگی کردیم که سر طلاهایی که مجبور شدیم قرض کنیم هر روز بزرگتر هم می‌شه. چه من گریه می‌کردم چه نمی‌کردم نتیجه همون بود.

چه شما با هم دعوا کنید چه اشتباهی که پیش اومده رو به عنوان یه اتفاق که گذشته و نمی‌شه فعلا کاری براش کرد بپذیرید نتیجه‌‌ی اون معامله تغییری نمی‌کنه.

دعواتون بشه، حرص بخورید و ... فقط باعث می‌شه غیر از ناراحتی موضوع اصلی بابت موضوعات بین خودتون هم ناراحت باشید.

خیلی درکتون می‌کنم ولی مطمئن باشید همسرتون هم خودش درسش از این اتفاق رو گرفته. انشاءالله جای دیگه براتون جبران می‌شه🌹