2777
2789

۴ سال و نیمه هست نیمه اولی هست سال دیگه باید بره پیش دبستانی...بشدت بشدت وابسته خودمه یک هفته تدریجی کم کم بردمش مهد کودک روزی دوساعت خودم هم کنارش بودم مشاور گفته تا یک ماه باید خودم کنارش باشم...ولی سر یک ساعت می‌گفت بریم بریم خسته شدم اصلا اجازه هم نمی‌داد من حتی برم پشت در ...خیلی نا امیدم میترسم اصلا نمونه تنها از صبح تا ظهر 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

بچه من اصلاوابسته من نیست . 

میده خونه مامانم می مونه . کلی تو کوچه با بچه ها بازی میکنه .

میره خونه مادرشوهرم صبح تا شب می مونه. یادش نمیفته من هستم و....

اما برای مدرسه رفتن خیلی زیاد اذیت میکنه خیلیییی خیلییی زیاد

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجست دیگه از اول نباید زیاد وابسته خودت میشد الآنم بنظرم یه مدت خودت پیشش بمون با دوستاش بازی کنه عا ...

اونجا دوستم پیدا کرده اما وقتی خسته میشه دیگه اون دوستش هم براش مهم نیست 

خب ما شهر غریبیم پیش می میذاشتمش کجا میذاشتمش 

چرا میمونه،ب بهانه ای خوردن یا دستشویی بیا بیرون از اتاقش

یا به مربی مهد بگو به بازیهایی انجام بده فقط بچه ها مشارکت کنن،سرش گرم شد بیا بیرون از اتاق 

پسر منم همین طوری بود ،کم کم درست شد

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

لابد مهد نتونسته جذبش کنه ‌به قول خواهرم مهد باید مربی داشته باشه نه خاله .مربی بلده چجور جذب کنه ولی به اصطلاح خاله های مهد یکی مثل خودمون هستتد که رفتند سر کار.مهد که خواهرزاده ام رو بردیم همون اول گفت کارمون رد بلدیم که بجه جذب بشه 

اونجا دوستم پیدا کرده اما وقتی خسته میشه دیگه اون دوستش هم براش مهم نیست خب ما شهر غریبیم پیش می میذ ...

به مربیش بگو اونا خوب میتونن راهنماییت کنن

نمیشه که بمونی پیشش دائم

برا زاده منم اینجوری بود بعد یه مدت اوکی شد نترس 

کاربری دست دو نفر 

چرا میمونه،ب بهانه ای خوردن یا دستشویی بیا بیرون از اتاقشیا به مربی مهد بگو به بازیهایی انجام بده فق ...

پسر شما هم پیش کسی یا خونه کسی نمیموند؟؟؟ 

میام بیرون یک چند دقیقه که میشه میگه بریم پس حالا که نمیای پیشم پس بریم خونه 

مشاور چه حرف عجیبی زده کلا تا حالا جایی تنها نذاشتیش؟

مربی تلاش نکرد سرگرمش کنه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به مربیش بگو اونا خوب میتونن راهنماییت کنننمیشه که بمونی پیشش دائمبرا زاده منم اینجوری بود بعد یه مد ...

برادرزاده شما هم وابسته مادرش بود فقط؟ پیش شما نمیموند اصلا ؟؟؟ 

مشاور چه حرف عجیبی زده کلا تا حالا جایی تنها نذاشتیش؟مربی تلاش نکرد سرگرمش کنه؟

اتفاقا درست گفته من قبلا بردمش مهد کودک چندروز که موندم اومدم خونه براش هم توضیح میدادم و میومدم دخترم اضطراب جدایی گرفته خیلی روش تاثیر گذاشت و دیگه هرکار کردم مهد نرفت که نرفت هنوز هم ترس اونموقع رو داره میگه میترسم وام کنی ....

پسر شما هم پیش کسی یا خونه کسی نمیموند؟؟؟ میام بیرون یک چند دقیقه که میشه میگه بریم پس حالا که نمیای ...

آره نمیموند،

خیلی وابسته بود و هست هنوز،ولی خیلی بهتر شده

باید مربی با شما همکاری کنه،مثلا بچه ها رو سرگرم به کار دست ورزی چیزی کنه،تا بچه دوست داشته باشه و نخواهد محیط رو ترک کنه

براش کادو بگیرید ،بدید مربی بده،یکم حس خوب بگیره

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
برادرزاده شما هم وابسته مادرش بود فقط؟ پیش شما نمیموند اصلا ؟؟؟

پیش ما میموند چرا ولی مثلا کلاس و اینا که مادرش می‌برد نمیموند بعد مادرش با مربی و اینا صحبت کرد اونام هی باهاش بازی میکردن طوری که کلا مادرش یادش میرف بعد یه مدت عادت کرد الآن خودش وسیله هاش و جمع میکنه که میرم کلاس 

خیلی پیشش نمون بهش بفهمون که همیشه نمیتونم پیشت باشم

کاربری دست دو نفر 

لابد مهد نتونسته جذبش کنه ‌به قول خواهرم مهد باید مربی داشته باشه نه خاله .مربی بلده چجور جذب کنه ول ...

خب اونا هم خیلی محبت میکنن اما دختر من خیلی وابسته هست حتی پیش پدرش هم نمی‌مونه هرچه قدر باباش التماسش می‌کنه نمی‌مونه پیشش 

آره نمیموند،خیلی وابسته بود و هست هنوز،ولی خیلی بهتر شدهباید مربی با شما همکاری کنه،مثلا بچه ها رو س ...

اره کادو فکر خوبیه ...

مربی هم همین کارو می‌کنه بازی های خمیر بازی نقاشی اینارو یکم طولانی انجام میدن دخترمم علاقه داره اما ده بار میاد و می‌ره تا مطمعن باشه من اونجا نشستم