2777
2789

من سه سال قبل با یکی آشنا شدم دندونپزشکی میخوند

خودمم پزشکی خوندم انقدر من بهش گفتم پیام نده که رفت ولی من هنوز که هنوزه دوسش دارم راجبش که حرف میزنم نا خود آگاه اشکام سرازیر میشن

حالا یه خواستگار مهندس برام پیدا شده بلاتکلیفم که جوابشو چی بدم هنوز اون دندونپزشکه رو دوست دارم

به سرم زده به اون دندونپزشکه پیام بدم شاید یه علاقه ای هنوز ته دلش به من باقی مونده بود

اگرم جوابمو نداد یا جوابش منفی بود که به همین خواستگارم بله رو میدم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

پیام بده ... دوست داشتن غرور نمیشناسع

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پیام دادن یا ندادن کاری ندارم، اما هرگز وقتی هنوز دلت جای دیگه گیره ازدواج نکن چون تا ابد حسرت هم ...

اگه تا ابد حسرت به دل بمونم چی

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اگه تا ابد حسرت به دل بمونم چی

خب تکلیف خودت رو مشخص کن قربونت برم، ولی ببین از من به تو واقعا نصیحت دوستانه که تا دلت برای آدم قبلی تنگ میشه و دوستش داری اصلا وارد زندگی مشترک با دیگران نشو 

بدترین چیز توو زندگی مشترک حسرت بودن با یکی غیراز همسرته، زندگی مشترک خصوصا اولش پر از چالشه، با هر چالش یاد اون آدم قبل میوفتی و ممکنه به جایی برسی که اون حسرت دیگه بهت اجازه نده برای زندگی مشترک تلاش کنی 

شاید به این علت فراموشش نکردی که اون دندون پزشکه و فکر میکنی چون پزشکی بیشتر موقعیتتون به هم میاد صرفا علاقه عاشقانه نیست فقط بخاطر این که ایشون هم دندون پزشکه جذبش شدین حالا باز خودتون تصمیم گیرنده هستین هرجور صلاحتون هست ان شاالله همون براتون بشه و با بهترین موقعیت که خوشبختترین بشید در کنار هم تا همیشه ازدواج کنید ان شاالله

شاید به این علت فراموشش نکردی که اون دندون پزشکه و فکر میکنی چون پزشکی بیشتر موقعیتتون به هم میاد صر ...

خیلی ممنون عزیزم

نمیدونم شایدم

واسه چی پس بهش گفتی پیام نده بره چرا الان میخوایش؟

چون اونموقع شرایط ازدواج نداشت

من بهش علاقه داشتم آدم به شدت مذهبی ای بودم فک میکردم اگه باهاش حتی حرف عادی هم بزنم چون از همون حرف زدنم لذت میبرم گناهه