2777
2789
عنوان

واسه اینکه پول تو دستتون بمونه واسه اجاره خونه نره

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 38 پست

من خوشم نمیاد اکثرا هر کی نزدیک خانواده و فامیلا بوده متلاشی شده زندگیا و ناراضی بوده حتی خانواده خود ادم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم میگفتم همون واحد پدر را بدن اجاره و ما بجاش بریم جایی و همون پول پیش و اجاره را بدیم ب صاحبخ ...

منم همینو گفتم 

مامانم میگه اینجوری خونه از چنگت درمیاد 

اینجوری ممکنه بعد یه مدت دیگه اجاره اونجا رو به پسرشون ندن و برای خودشون بردارن 

اما اگر بری همونجا بشینی نمیتونن کاری کنن 

من با پدر و مادر خودمم راضی نیستم اشتراکی زندگی کنم

چی بگم دیگه،پس با اونام نمیتونی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بستگی داره.پسره وابسته و گوش به فرمان اونا نباشه.تلاششو کنه خونه مستقل بخره .انتظار نداشته باشه همه ...

پسره وابسته به خانواده نیست 

اما یه سری چیزا هست من مشکل دارم 

به خانوادش کمک میکنه هم مالی هم میبره میاره ...

دلش میسوزه براشون 

هر چی باشن باز ناراحتی پیش میاد مگه اینکه عین دو تا غریبه باشن فکر کنن طرف مستاجره و پسرشون نیست آخه ...

ن اصلا نرو

اگرم آدمای خوبی باشن 

باز مهمون اومدنی باید اونا رو هم بگی 

یه جوری میشه که احساس میکنی کنترل میشی 

هر چی باشن باز ناراحتی پیش میاد مگه اینکه عین دو تا غریبه باشن فکر کنن طرف مستاجره و پسرشون نیست آخه ...

به هیچ عنوان ،ممیرم کار میکنم نمیزارم اختیار زندگیم بیوفته دست اونها ،نه مهمونی میتونی بری نه دوستات بیان  کلا میری تحت سلطه شون ،بعد با ی اعصاب داغون باید جدا شی ،اینطور که خواستگار گفته تا آخر عمرت اسیری

خونه خانواده شوهر هرگز این اشتباه نکن 

اتفاقا اجاره نشینی باعث میشه خودتون جمع کنید و هر چه سریعتر به فکر خونه باشید حتی شده یک اتاق سه در چهار باشه ولی تو یک ساختمون نباشیم 

پسره وابسته به خانواده نیست اما یه سری چیزا هست من مشکل دارم به خانوادش کمک میکنه هم مالی هم میبره م ...

وقتی اخلاقش اینجوریه با نزدیک بودنتون بدتر میشه.الان میگه پول اجاره ندیم ولی همون پول و خرج خانوادش میکنه و وقت ازادش صرف اونا میشه پس فرقی نداره براتون از نظر مالی.فقط این وسط تو اذیت میشی