2777
2789

اول از همه من آدم ناچیزی هستم ذره ای نه حق قضاوت نه حق مسخره کردن قاضی خداست و ما همه هیچ هستیم 

ما یه همسايه داریم این آقا و خانم سه تا بچه داشتن طلاق گرفتن بچه ها همگی بزرگ 

مادر خانواده که طلاق گرفت دختراش هم از همسراشون جدا شدن و الان اوضاع بدی دارن متأسفانه عروسشون میگفت خارشوهر هام خرابن و این حرفا 

بعد الان خود عروس خانم هم خیانت کرده به همسرش اما همسرش نمیدونه و میخاد طلاق بگیره 

همسايه ها میگفتن معلوم نیست ایم مرده چه لقمه ای سر این سفره آورده که خانوادش نابود شدن 

هرکی پا میزاره تو خونه اینا اینطور میشه وضعش 

نظر شما چیه

سلام.

با کسی کاری ندارم. در حالت کلی، نظرم همون نظر خداست

لقمه حرام، دنیا و آخرت رو نابود میکنه

حتی باعث میشه فرزندان راه کج برند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز این فکرو به ذهن خودم راه نمیدم،اینا امتحان خداست شاید فردا من در اون موقعیت قرار بگیرم و همه اونهایی که اظهارنظر میکنن درباره زندگی دیگران ...

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

لقمه حلال که خیلی مهمه ولی ندیده میگم تربیت نادرست و حد و مرز نداشتن تو خانوآده باعث اینا شده مشخصه بی نظم بوده خانوادشون نه مرد جایگاه مردانگی داشته نه زن تو جایگاه خودش بوده

لقمه حلال که خیلی مهمه ولی ندیده میگم تربیت نادرست و حد و مرز نداشتن تو خانوآده باعث اینا شده مشخصه ...

نمیدونم 

خدا عاقبت همه مونو بخیر کنه 🥲انشالله مشکل اونا هم حل بشه

فقط خدا میدونه خیلی زشته که قضاوت میکنید و باهم راجبش حرف میزنید من خییلی میترسم از این کار خدا هر ل ...

میدونی چیه قصه خیانت عروسشون یه سرش مربوط به زن عموی من میشه از ما کمک خاست به همین دلیل تو جریان بودم

لقمه حرام به عنوان یک علت ناقصه مورد قبوله در وضع این خانواده 

ولی علل و عوامل دیگری هم دخیل بوده اند 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

میدونی چیه قصه خیانت عروسشون یه سرش مربوط به زن عموی من میشه از ما کمک خاست به همین دلیل تو جریان بو ...

آخه واقعیت اینه که ما چیزی از زندگی مردم نمیدونیم.

خدا کمک کنه راه حرام نریم.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀