2777
2789

اگه کار شوهرتون انتقال بار به اینور اونور باشه و رئیسش بگه فلان همکار خانوم رو برسون فلان جا، شوهرتون میبره میرسونه؟ شما ناراحت نمیشین از این حرکت؟ 

تاکید می‌کنم کارش انتقال باره، نه انتقال آدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من وقتی خلوتی بین دو جنس مخالف پیش میاد قطعا پیامدهایی داره متاسفانه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

با وانته ها. یعنی ماشین صندلی عقب نداره. جلو میشینه. بازم مشکلی نیست؟

خود خانومه نباید بپذیره 🫤

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بستگی به خود فرد داره که چجور آدمیه

من شوهرمو میشناسم خجالتیه. ولی از وقتی رفته سر این کار، حس میکنم روش باز شده، با خانوما راحت تر از قبل ارتباط میگیره. و یه قضیه دیگه این که من اصلا همکارهای خانوم رو نمیشناسم کی هستن چجوری هستن. هیچی ازشون بهم نمیگه. همکارهای مرد رو کامل میشناسما ولی خانوم ها رو نه. 

خود خانومه نباید بپذیره 🫤

خانوم ها دهه هشتادی ان و مجرد. کوچیکن. و خب میدونین دیگه سن پایین ها با این چیزا مشکل ندارن. معمولا زنهای متاهل این چیزا رو قبول نمیکنن، مجرد سن پایین اوکی هستن معمولا. درست نمیگم؟ 

یعنی رئیس هر دستوری بده، ایرادی نداره؟

هر دستوری نه ، دستور گناه و خلاف که نداده . ببین یا باید بگه نمیبرم و ممکنه تبعات داشته باشه یا ببره که از نظر من مشکلی نیست

من متوجه نمیشم مگه قراره اتفاقی یوفته بین زن و مرد 

اگه قراره اتفاق بیوفته ، اینجا نشد ، جای دیگه اتفاق میوفته ، بستگی به آدمش داره 

قراره هر روز ببره بیاره یا یکبار

همشون هم سنشون پایینه. زیر 20 و مجرد

واسه همین نگرانم یکم. چون این سن ها الان زیادی پررو هستن. مثل زمان ما نیستن که حجب و حیا داشته باشن و خجالت بکشن.