2777
2789

وبا بعضیاشون حال نمیکنم واقعا انرژی منفین برام

مهمانی هست 200نفره ونذر خواهرم

میخوام نرم خوشم نمیاد

الان دخترم دوست داره میگه بریم مامان

موندم چه کنم

دختر دایی وپسر دایی وخواهر دیگم زنگ زدن بریم بابا

گفتم نههه واقعا حالم خراب میشه. خلاصه دوباره زنگ زدن گفتن اگه نیایی بخدا ما نمیریم

شما بودین میرفتین صبح یکی از اون اشخاص دلمو شکسته بود بی دلیل یهووو اشکم ریخت مادرم گفت حالت بد میشه نیا ومنم مجبوری باید برم والی بدون تو بهشتم برام جهنمه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا ماهم جایی دعوت بشیم با ۲۰۰ نفر اوکی نیستیم .شما به نظرم بهونه میاری ‌احترام به میزبان باید بزار ...

من با خواهرم دامادمون صممیمی هستم

واگه نرم ناراحت نمیشن 

دیگه بین ۲۰۰ نفر مهمون واقعا اینکه از چند نفر خوشتون نیاد، رو میشه چشم‌پوشی کرد

قرار نیست بین همه کنار همون اشخاص بشینی که .... اینهمه آدمی که باهاش خوب هم هستی هم هستن به هرحال....

من بودم میرفتم احتمال زیاد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

200 نفر ادم اونجاس به خاطر چند نفر مهمونی خواهرتو نمیخوای بری؟ به نظرم زشته برو ولی سمت اونا نرو با کسایی باش که دوسشون داری

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من بخاطر بچم میرم چون خودم بچگی همس تنهایی کشیدم دوست ندارم بچم تنها بمونه

منم دردم همینه😔😔😔😔😔😔😔دخترم میگفت مامان توروخدا بریم

دیگه بین ۲۰۰ نفر مهمون واقعا اینکه از چند نفر خوشتون نیاد، رو میشه چشم‌پوشی کردقرار نیست بین همه کنا ...

داییم جانبازه مغز واعصاب حوصله اونم ندارم مستقیم فحش میده 

200 نفر ادم اونجاس به خاطر چند نفر مهمونی خواهرتو نمیخوای بری؟ به نظرم زشته برو ولی سمت اونا نرو با ...

خیلی اخلاق چرتی دارم😭😭کسی که ناراحتم میکنه دوست ندارم ریختشو ببینم حالم بد میشه اعصابم بهم میریزه😭