دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4098 عنوان یعنی واقعا 45 بازدید | 4 پست هنوز نتونستم اینو کشف کنم که چرا من چهرم تو سه جا متفاوتهیکی آینه،یکی دوبین پشت گوشی،یکیم وقتی که میخوام فیلم بگیرم از خودم با دوربین پشت گوشی😐بخدااااا جدی میگم یعنی این سه جا کاملا ادم متفاوتیمالان من کدومم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه.... امروز | 13:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4098 اونی تو آینه میبینی اخه تو اینه خودمو خیلی دوست دارمولی تو دوربین اصلا دلم نمیخواد خودمو ببینم😂میگم شاید تو دوربین درست باشه مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
ناشناسصفرپنج عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 575 اخه تو اینه خودمو خیلی دوست دارمولی تو دوربین اصلا دلم نمیخواد خودمو ببینم😂میگم شاید تو دوربین درست ... نچ تو آینه درسته
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4098 نچ تو آینه درسته خب پس خداروشکرخیالم راحت شد😂 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....