2777
2789
عنوان

بیایین درددل😢😭😭😭

118 بازدید | 9 پست

لطفا بخونید🙏🏻💔

من سال دوم تدریسمه! متوسطه اول

و دوست دارم‌ مثل انسان با دانش آموزا رفتار کنم...

اول اینکه برای روز دانش آموز برا همشون ۲ تا گیره سر خریدم با یه متن کوچیک بهشون دادم( کلی زحمت کشیدم برا نوشتن و درست کردنش)

تولد هر کی‌تو روز تدریس من یا نزدیکش باشه خودم تبریک میگم و از بچه ها میخوام یراش تولدت مبارک بخونن و پایان هر فصل مثلا پاییز شکلات میخرم میدم متولدین پاییز بین بچه ها تقسیم کنن.

با بچه ها خیلیییییی پایه هستم مخصوصا تو اردو یا خارج از مدرسه فقط میگیم و میخندیم و اگه فضا فقط دخترونه باشه آهنگ میذاریم میرقصیم

برای تدریس من وقت میذارم بازی و دست سازه درست میکنم تا با شیوه های متنوع آموزش بدم و با جدیت درسم رو میدم امتحان و پرسش و جریمه هم جای خود

تو مجازی همیشه سؤالات امتحان رو تحلیل میکنم وویس میفرستم و کلی درسای سال قبل رو مرور میکنم چون درسم پیوسته هست...

بعد الان حالم بده احساس میکنم دانش آموزا فکر میکنن من اسکل یا خنگ و ساده ام که اینکارا رو میکنم.

من فقط عاشقم؛ عاشق بچه ها و‌ شغلم:)💔

دلم نمیاد از گل نازک‌تر بگم بهشون هر چند گاهی تذکر همگانی میدم.

یه حس بدی دارم انگار از خودم بدم‌میاد😪

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه معلم خوبی هستی😍اگر دانش آموزا قدرت رو میدونن و زحماتت رو بی جواب نمیزارن، خیلی هم عالیه

ممنون نظر لطف شما 

چیزی نگفتن ولی حسم میگه فکر میکنن من اسکلم

یه معلم دیگه دارن اون هزار برابر من بیشتر پایه هست اونقدری که جلوش حرفای مثبت ۱۸ میزنن

اونو بیشتر از من دوست دارن و شاید این باعث شده من همچین فکری کنم

در ضمن اون معلمه کلی پشت سر دانش آموزا با توهین و تحقیر حرف میزنه ولی جلو خودشون یه طوریه انگار عاشق دانش آموزاست

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

ممنون نظر لطف شما چیزی نگفتن ولی حسم میگه فکر میکنن من اسکلمیه معلم دیگه دارن اون هزار برابر من بیشت ...

درست نیست خودت رو با کسی مقایسه کنی

یک معلم باید برای رشدش تلاش کنه و بهترین ورژن خودش رو ارائه بده

به نظر من شما نه تنها حداقل ها رو رعایت کردی، بلکه بیش از اندازه هم داری مایه میزاری😅

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷