2777
2789
عنوان

یه جسد دختر روسی پیدا شده

316 بازدید | 30 پست

که نشون میده واسه ۸۰۰ میلیون سال پیش بوده

و علم و تکنولوژی اون زمان از ما بیشتر بوده

کل نظریات رو زیر سوال برده

دوست دارید مطالبشو بزارم باهم بحث کنیم راجبش؟

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

بمونید تو تاپیک پشیمون نمیشید

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

لایک 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در سپتامبر 1969، در روستای رزاوچیک تیسوسکاگو در محله کمروو، یک گورستان بسیار عجیب کشف شد.در حین کار در یک معدن زغال سنگی که در عمق بیش از 70 متر قرار داشت، معدنچی کارناوخوو یک تابوت مرمری را کشف کرد.

داخل تابوت پر از مایع شفاف و کریستالی صورتی-آبی بود و در آن یک زن لاغر و فوق العاده زیبا قرار داشت - که به نظر حدود سی ساله می آمد، یک چهره زیبای اروپایی داشت و با چشمان درشت و باز آبی خیره شده بود. پوست اون به طرز عجیبی بسیار سفید بود

موهای مجعدی داشت و دست های نرم و سفید با ناخن های کوتاه و مرتب داشت.پیراهن سفیدی به تن داشت که درست تا زیر زانو بود. آستین های کوتاه با گل های رنگارنگ گلدوزی شده بودند. لباس زیری نداشت. به نظر می رسید که او نمرده، بلکه خوابیده است.

دایناسور ها ام ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون سال پیش بودن ۸۰۰ میلیون سالللل؟؟؟؟

دایناسورا 65میلیون سال پیش بودن💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

در سپتامبر 1969، در روستای رزاوچیک تیسوسکاگو در محله کمروو، یک گورستان بسیار عجیب کشف شد.در حین کار ...

فک نکنم واقعی باشه

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

در سپتامبر 1969، در روستای رزاوچیک تیسوسکاگو در محله کمروو، یک گورستان بسیار عجیب کشف شد.در حین کار ...

برگرفته از داستان سفیدبرفی 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲