چون که میدونیم شصد سال بیشتر نیست فرصتی برای زندگی خوب نیست ولی نمیزارن همین مثلا ۶۰ سال به خوشی بگذره داغونت میکنن ادما و عزیزان دورت از ۲۰سال زندگیتم سردت میکنن... اگه میدونستیم فرصت زیاد داریم شاید کمتر حرص میخوردیم ...مثلا رئیس جمهور میدونه ۴سال بیشتر نمونع از همین چهار سال به خوبی به نفع خودش استفاده میکنه چون قدرتش و داره ...ولی شاهی که میدونه یه عمر مملکت مال خودشه مثل خونش میشه مجبوره به فکر خونش باشه چون بعد اون این شاهی به فرزند خودش میرسه
من احساس میکنم این زمان دنیای من نیس دلم میخواد برم به زمان پیامبر و حضرت زهرا دلم میخواد تو دوره ای باشم که زندگی ابدی رو میساختن نه اینکه هم زندگی دنیوی و هم اخروی جهنم بشه😢
منم دوسداشتم تو دوران قاجار و ....باشم بهتر بود از الان ،میدونی چی بده،اینکه الان ادما نصف عمرسونو در مسیر عمل و جراحی و زیبایی هستن هیچکی خودشو قبول نداره
جامعه ایجاب نمیکنه خودمون عامل ناراحتی های خودمونیم هر زندگی ای کم و زیاد بالا و پایین های خودشو داره اگه ماها دیدمون رو نسبت به خودمون نسبت به زندگیمون نسبت به دنیای اطراف مون درست کنیم همه چی عالیه آرامش خواهیم داشت من خداروشکر الحمدلله ارامشه رو دارم و منبع این ارامشه خداست