2777
2789
عنوان

به خواهرشوهرم که زنگ میزنم دیرجواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 45 پست

وای توروخدا به چه چیزایی گیر میدین . جواب نداد که نداد شاید کلا از چیزی ناراحته دلش نمیخواد با کسی حتی بچه خودش حرف بزنه بخاطر همین دیر جواب میده. مگه بیچاره خواهرش دزدی کرده کارای بد میکنه که میگی شوهرم متوجه رفتار خواهرش نیس

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا به چه چیزایی گیر میدین . جواب نداد که نداد شاید کلا از چیزی ناراحته دلش نمیخواد با کسی ح ...

دزدی نکرده ولی آدم باید شعور اجتماعی داشته باشه یکی که تماس گرفت یا بهش زنگ بزنه یا همون موقع جواب بده . اگه نمیخواد جواب بده برا چی اصلا گوشی داره بندازه دور بره.

عقده ایه بنده خدا ،اینجور آدما یه موقعی کسی بهشون بی احترامی کرده هنوز نتونستن هزمش کنن و جبران کنم ،سر یکی مثل تو از همه جا بی خبر جبران می‌کنه ، من باشم دیگه بهش زنگ نمی‌زنم ،زنگم زد جواب نمی‌دم ،نهایتا بعد می‌فهمه واسه چی زنگ زدی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من