2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه جوابمو نمیده ناراحتم

146 بازدید | 12 پست

هیچ وقت فکر نمی‌کردم رابطم باهاش اینطوری بشه اینقدر برام مهم بشه 

امیدوارم همون طور که دلمو شکستی غرورم داره پیشت خورد میشه غرورت پیش اون کناریت خورد بشه صداشو منم اینجا با این همه فاصله بشنوم 

دیگه اجازه نمیدم غرورمو بشکنی زندگی می کنم خوشحال ام ادامه میدم بدون تو واقعا دیگه این بار بهت زنگ نمیزنم پیامم نمیدم اگه توام پیام دادی جواب نمیدم 

ازت متنفر ام که آبرومو بردی پیش بقیه 

از دست خودم عصبانی ام 

آدم‌ها قند را میشکنند

تا از طعمش استفاده کنند

رکورد را میشکنند

تا به افتخار برسند

هيزم را میشکنند

تا به گرمای آتش برسند

غرور را میشکنند

تا به‌ افتادگی برسند

سكوت را میشکنند

تا به‌ آوازی برسند !!!

آدم‌ها برای تمام

شکستن‌ها دلایل خوبی دارند

امــا من هنوز نفهمیدم

که چرا آدم‌ها دل‌ را میشکنند ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیز...هممون این حسو تجربه میکنیم گاهی وقتااصلا تو مقصر نیستی......مهم الانه که باید اعتماد ب ...

فکر میکردم غرورم اولیته ولی نشد هنوز ام بخاطر اینکه کسی رو دوست داشته باشم غرورمو میذارم کنار دیگ نمیدونم چطور درستش کنم 

فکر میکردم غرورم اولیته ولی نشد هنوز ام بخاطر اینکه کسی رو دوست داشته باشم غرورمو میذارم کنار دیگ نم ...

بازم میگم طبیعیه...وقتی یکی رو دوس داری غرور نداری..این بد نیست عزیز....سخت نگیر

بگذر...و راهه خودتو برو...با تجربه بیشتر و آرامش راه خودتو برو

بازم میگم طبیعیه...وقتی یکی رو دوس داری غرور نداری..این بد نیست عزیز....سخت نگیربگذر...و راهه خودتو ...

آره باید همین کارا کنم 

کاش غرورم اولویت بود تا لحظه آخر تلاش نمی‌کردم برا درست کردن