2777
2789

یه نفر با عکس همسر من رفته بود مخ یه دختره رو زده بود باهاش دوست شده بود،

بعد دختره پیج شوهرمو دیده بود😂😂

دختره میگفت لعنتی من سه ماهه عاشقتم🤣

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

ببخشید ببخشید ببخشید اما شک نکردی پیج دیگه شوهرت باشه؟

البته کم نیست این کارا 

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببخشید ببخشید ببخشید اما شک نکردی پیج دیگه شوهرت باشه؟البته کم نیست این کارا

نه

اسم و سن و شهرش کلا یه چیز دیگه گفته بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ببخشید ببخشید اما شک نکردی پیج دیگه شوهرت باشه؟البته کم نیست این کارا

اگه اینطوری بود که نمی اومد به من نشون بده

نهاسم و سن و شهرش کلا یه چیز دیگه گفته بود

❤️

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نی نی سایتیا یه جوری پسررو میکوبیدن انگار بدبخت داره دروغ میگه،دیگه خودمون تو جامعه ایم داریم میبینیم دخترا واسه مرد متاهل کنار زنش چه جوری عشوه میان و آمار میدن چه برسه به پسر مجرد

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نی نی سایتیا یه جوری پسررو میکوبیدن انگار بدبخت داره دروغ میگه،دیگه خودمون تو جامعه ایم داریم میبینی ...

عکس گذاشت؟

من ندیدمش 

ولی یا حساس شده یا راست میگه 

بعدشم اینستاست دیگه روزی ۱۰ نفر دایرکت میدن مجرد و متاهلم واسشون فرقی نداره

عکس گذاشت؟من ندیدمش ولی یا حساس شده یا راست میگه بعدشم اینستاست دیگه روزی ۱۰ نفر دایرکت میدن مجرد و ...

اره عکس گزاشته بود همه میگفتن اییین؟!! والا پسره بدم نبود از اون داغون تراش الان خاطرخواه دارن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اره عکس گزاشته بود همه میگفتن اییین؟!! والا پسره بدم نبود از اون داغون تراش الان خاطرخواه دارن

به قیافه نیست که به همه پیشنهاد میدن