2777
2789

اینکه روزها بهش فکر کنین بعد یه مدت باهاش وارد رابطه بشین

ببینین که این چه آدم مسخره ای بود ارزش نداشت، این همه وقت بهش فکر کنین؟😐

جواب های واقعی بگین، شعار اینا ندین😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نرسیدم نمیدونم😂

البتههه ی مدت رو یکی کراش بودم (این جدیده نه) بعد تو ی اکیپ باهم رفتیم بیشتر که شناختمش دیدم چه ادم مسخره ایه و آن کراش شد😑😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

کدومشون؟ 🤣

کراش بچگی تو دوره مدرسه بهم رسیدیم فهمیدم در حد همون موقع فقط ازش خوشم میومد نه برای زندگی و رابطه جدی هنوزم بیشتر شبیه یه پسربچه رفتار میکنه

کراش دانشگاهم که اکسم بود واقعا از تصورم هم بهتر بود ولی به خیلی از دلایل نشد به هم برسیم دو طرف جدا شدیم واقعا براش آرزو بهترین ها رو دارم

کراش و همسر حال حاضر دقیقا خود خودش بود همین حس و وایبی که اولش میداد الانم همونه فقط نمیدونستم بد غذا تشریف داره

با مثال و رسم شکل توضیح بدین

رو‌یکی کراش بودم شدید اما اون توجه خاصی ب من نداشت ظاهرا.. خلاصه رفته رفته اون حس پیدا کرد بجایی رسید من کراش بودم صرفا همچنان ولی اون عاشق..وارد رابطه شدم،دیدم ازش قدیس ساخته بودم و شرایط محکمی نداشت،بعضی اخلاقا یا بعضی موانع باعث میشه عشق کمرنگ بشه ، خلاصه این داستانها دوسال طول کشید و سعی کردم این ادم‌رو کامل از زندگیم حذف کنم و تمام راه های ارتباطی رو ببندم چون وقتی کات بودیم هم ب بهونه اینکه نمیتونم ازت بی خبر باشم و فلان پیام میداد، بعدش فهمیدم انتخاب از روی منطق خیلی قشنگ تره و ب مرور باعث ایجاد علاقه قلبی هم میشه تا انتخاب اینجوری