2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی با بی حسی دارید آیا

101 بازدید | 12 پست

سلام اگر تجربه عمل بینی  با بی حسی دارید ممنون میشم بگید

و اینکه چ دکتری پیشنهاد میکنید با بی حسی

دکتر قباه سیاه دکتر خورشیدی دکتر  دادگستر دکتر سهیل برومند دکتر شهنوازی دکتر آفاق جمالزاده ........؟

فقط با بی حسی  

کلینیک لیان میشناسم 

کلینیک مسیح هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بخش جراحیم یه ایمپلنت میزاریم بی حسی هم میزنیم کلی قبلش حین کار بیمار ی وقتا دچار درد میشه دوباره بی حسی میزنیم یه دندوووون تازه اونوقت بینی به اون حجم با بی حسی کار کنن چی میشه بنظرت

حیوان مورد علاقم: اکسم

والا من چندیدن سال پیش ایمپلنت کردم راحت بدون درد

بله ولی شرایط دندان ها متفاوته بعضیا کیست دارن بعضیا جراحی سینوس دارن پیوند استخوان وسیع دارن ریشه نهفته دارن اینا همه باعث میشه وگرنه خود جراحی ایمپلنت ده دقیقه اس

از کجا میدونید؟خیلی باب شدهخیلیا انجام دادن و میدن

انجام بده عزیزم

شما خیلی ساده ای 

کلینیک مسیح و لیام ی چیز تومایه های مهرزاد ک انقدر اسم و رسم داره ولی یسر برو نظام پزشکی ببین مردم با چ سر و ریختی میان شکایت میکنن بیشتر کاراشون توسط دستیار انجام میشه و دکتر یا نمیاد یا میاد الکی وامیسه  یا اصلا یه سر به پیج امین فردین بزن پیامای مردمو ببین با عکس و مدرک

من فقط پیشونیمو بابی حسی عمل کردم هیچی حس نکردم تا یروز کامل پیشونیم بی حس بود حین عمل هیچی احساس نکردم بااینکه پیشونیم برش خورده بود و تراش استخوان. داشتم بنظرم ک بی حسی بهتره بیهوشی باشه ولی عمل بینی تو کلینیک پیشنهاد نمیکنم چون کلینیک امکانات کافی نداره 

انجام بده عزیزم شما خیلی ساده ای کلینیک مسیح و لیام ی چیز تومایه های مهرزاد ک انقدر اسم و رسم داره و ...

اگر کسی بیهوشی بشه مشخض میشه ایا پزشک انجام میده یا دستیار
حتی وقتی با بی حسی هست متوجه ای کی داره کار میکنه رو بینیت

اگر کسی بیهوشی بشه مشخض میشه ایا پزشک انجام میده یا دستیارحتی وقتی با بی حسی هست متوجه ای کی داره کا ...

باشه عزیزم ایشالا به سلامتی انجام بدی وگرنه برای من ک اهمیتی نداره