2777
2789

تواین ده سال تجربه ای ک داشتم میگم اگر زن تو خونه ازطرف شوهر تامین بشه خودبخود انرژیش میره بالا.

شوهرسالم بافهم و شعور مسعولیت پذیر داشته باشی حله.

متاسفانه براماارزو شد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین ده سال تجربه ای ک داشتم میگم اگر زن تو خونه ازطرف شوهر تامین بشه خودبخود انرژیش میره بالا.شوهر ...

من شوهرم اعتماد به نفسمو خیلی کم کرده حس میکنم ظرافت ندارم .مخصوصا که یکم شکم دارم و استخونبندیم هم بزرگه

من شوهرم اعتماد به نفسمو خیلی کم کرده حس میکنم ظرافت ندارم .مخصوصا که یکم شکم دارم و استخونبندیم هم ...

اهاااان دیدی مربوط ب شوهر میشه حالام پاشوبرو باپولاش باشگاه پولاشوخرج کن بفهمه اعتماد بنفس ینی چی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اهاااان دیدی مربوط ب شوهر میشه حالام پاشوبرو باپولاش باشگاه پولاشوخرج کن بفهمه اعتماد بنفس ینی چی

کدوم پول هر وقت میبینمش داره میناله پول ندارم .ده تومن تو کارتش بود پاشدم رفتم برا خودم و دخترم لباس خریدم حالا معلوم شد مال داداشش بوده .البته گفتم پول بده میخوام خرج خودم بکنم خودش کارتشو داد