2777
2789
عنوان

بنظرتون بمونم پای پارتنرم یا ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 59 پست

باکسی ازدواج کن که عاشقته 

اگه باکسی ازدواج کنی که عاشقشی باید تمام شرایط سخت اون رو تحمل کنی

درضمن مرد عاشق تر باشه هم بهتره 

آخرین کسی که من همین توصیه را بهش،کردم وازدواج کرد، الان خوشبخته دوتا پسر خوشگل هم داره شوهرشم به شدت عاشقشه

گفتم که دو سال و نیمه

اوه ..‌‌میخای حالا چیکار کنی؟مدت زیادی گذشته تقریبن 

مگه براش شرط بزارین... که بره دنبال سربازی و کار و بار درست حسابی.. بعد اگه بتونه خونه زندگی بیاره شهر شما میدونم سخته ولی اینم یه راهکاره

به قول بعضیا چون تک بچه ای و مادرت تنهاست به نظرم شهر غریب شاید اذیت شی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکسی ازدواج کن که عاشقته اگه باکسی ازدواج کنی که عاشقشی باید تمام شرایط سخت اون رو تحمل کنیدرضمن مر ...

من مطمعنم اونقدری که من عاشق پارتنرمم اون عاشقم نیست اما دوسم داره

ازدواج کن با خواستگارت

گرچه سنت کمه

اون پارتنرت به جایی برسه خیلی طول میکشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من مطمعنم اونقدری که من عاشق پارتنرمم اون عاشقم نیست اما دوسم داره

خوب خودت جواب سوال خودت رو دادی

پس باخواستگارت ازدواج کن که عاشقته واومدم خواستگاری کرده 

انشالله خوشبخت میشی

اصلا موندم چجوری تو ۱۸ سالگی ازدواج می‌کنید 

من خودم متولد ۸۶ ام نه خودم نه خونوادم نه حتی دوستان و همکلاسی هام حتی اسم ازدواج براشون هضم نشدس الان

البته من اصفهانیم شاید شهرم مربوط باشه ولی خب دختر خوب هنوز خیلی فرصت داری تا مجبور باشی خودتو درگیر این داستانا کنیا

ازدواج کن

کاش الکی با پسره دوس نمیشدی الان خیلی راحت و بی دغدغه ازدواج میکردی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

باکسی ازدواج کن که عاشقته (خواستگارت)

اگه باکسی ازدواج کنی که عاشقشی باید تمام شرایط سخت اون رو تحمل کنی(پارتنرت)

درضمن مرد عاشق تر باشه هم بهتره (خواستگارت)

آخرین کسی که من همین توصیه را بهش،کردم وازدواج کرد، الان خوشبخته دوتا پسر خوشگل هم داره شوهرشم به شدت عاشقشه(خواستگارش)

اصلا موندم چجوری تو ۱۸ سالگی ازدواج می‌کنید من خودم متولد ۸۶ ام نه خودم نه خونوادم نه حتی دوستان و ه ...

عزیزم گفتم ک شرایط خوبی ندارم 

من مامانم مریضه خواهر برادر ندارم پدر ندارم مامانم لج کرده قبل اینکه من چیزیم بشه تو باید سروسامون بگیری خیالم راحت بشه چون تو هیچکس نداری 

مطمعنم ده سال دیگه هم بشینم کیس های خیلی بهتری از لحاظ مالی و ظاهر بهتر از خاستگارم میاد اما هیچ وقت بهتر از اخلاقیات اون گیزم نمیاد 

‌تعریف کرد نزدیک به دو سال باهم بودیم، دیگه رابطه داشت به ازدواج می‌رسید ولی نشد!

پرسیدم چرا نشد؟

گفت یه روز تا ظهر من پیام و زنگ نزدم اونم نزد، شد شب، شد فردا، شد یک هفته، شد یک ماه، بعد یهو متوجه شدم شد یک سال...

من هنوز موضوع رو بازی می‌دیدم که فهمیدم ازدواج کرده و تمام...

پ،ن: آره بابا ما چند ساله باهمیم، معلومه که صدردرصد ازدواج میکنیم😏