2777
2789
عنوان

بیایین لایک کنین برای حوائجتون سوره توحید بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 63 پست
من خیلی دل شکسته ام برات هم آیت الکرسی خوندم و هم صلوات برای شفام دعا کن خدا بهم یه نگاه کنه مادر دو ...

برات صلوات فرستادم.

نمیدونم اسمت چیه، ولیتوسل به حضرت شریفه خاتون طبیب اهل بیت هستند.سرچ کن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله به حق دل صبور حضرت زینب به آرزوهای قشنگت برسی سوره توحید و کوثر واست خوندم

لطفا اگه مقدور بود برا منم فردا دعا کن.

مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم آرزو 

قبول باشه 💖

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

آمنه هستم داغ بی فرزندی داره نابودم میکنه دعا کن خدا بچه های سالم و صالح بده اللهم صل علی محمد و آل ...

ذکر لا تذرنی فرداًوانت خیر الوارثین 

خودم ازش حاجت گرفتم مداومت کن ان شالله دامنت سبز بشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

لطفا اگه مقدور بود برا منم فردا دعا کن.مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم آرزو قبول باشه 💖

چشم حتماً 🌸

۷مرتبه سوره توحید خوندم

حاجت روا بشی به حق صاحب روضه.

برای من لطفا ویژه دعا کن‌ 💋 ❤️ 💙

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

حاجت روا بشی به حق صاحب روضه. برای من لطفا ویژه دعا کن‌ 💋 ❤️ 💙

ان شالله صاحب روضه حاجتروات کنه

من ریحانم تورو خدا اگر کسی کامنتمو میبینه اگر دوست داشت از ته دل برام دعا کنه سالم باشم بیماری بدی نداشته باشم از شرش دور باشم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

لطفا واسه منم دعا کنید به خواسته دلم برسم … خیلی سختی پشت سر گذاشتم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼