1tar مدیر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 عنوان بیایین لایک کنین برای حوائجتون سوره توحید بخونم | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 63 پست اگه دوست داشتین یه صلوات برام بفرستین غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊 امروز | 12:10 39 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 24112 ممنونم عزیزم ان شالله حاجتروا باشی فردا روضه خونگی دارم واست دعا میکنم ممنونم مهربون الهی خیر ببینی .....نمیدونی چقدر خوشحال شدم سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4294 لطفا دعا کن خدا به لیلا و آرزو و علیرضا کنارهم عمرطولانی همراه با سلامتی و رزق و شادی و بندگی بده 🙏دعا کن خدا ما رو باهم کنارهم از یاران امام زمان کنه 🙏دعا کن همیشه با هم باشیم و باهم بریم بهشت 🙏چندتا صلوات برات فرستادم میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
1tar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 سلام برات صلوات فرستادم دعا کن دخترم به سلامتی و به موقع دنیا بیاد ان شالله به سلامتی و سر موقع بیاد بغلت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
1tar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 من خیلی دل شکسته ام برات هم آیت الکرسی خوندم و هم صلوات برای شفام دعا کن خدا بهم یه نگاه کنه مادر دو ... فردا روضه خونگی دارم واست دعا میکنم غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
رزآبی۱ عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1000 سلام انشالله حاجت روا شوید خیلی ممنون میشم برای من و پسرم دعا کنید🙏
لهوف_2 عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 1996 سلام ممنون میشم🥀دوستان هرکی پیام منو میبینه برای حاجت رواییم ی بارذکراللهم عجل لولیک الفرج بگه💔 داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)
ajilshor عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1921 ان شالله به سلامتی و سر موقع بیاد بغلت زهرام ۷تا حاجت دارم صلوات فرستادم لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن
1tar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 ممنونم مهربون الهی خیر ببینی .....نمیدونی چقدر خوشحال شدم ان شالله امام زمان دل شادت کنه 🌸 غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
مهربون٧٣ عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 21621 آمنه هستم داغ بی فرزندی داره نابودم میکنه دعا کن خدا بچه های سالم و صالح بده اللهم صل علی محمد و آل محمد
1tar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 لطفا دعا کن خدا به لیلا و آرزو و علیرضا کنارهم عمرطولانی همراه با سلامتی و رزق و شادی و بندگی بده 🙏 ... ان شالله به حق دل صبور حضرت زینب به آرزوهای قشنگت برسی سوره توحید و کوثر واست خوندم غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4294 ممنونم مهربون الهی خیر ببینی .....نمیدونی چقدر خوشحال شدم یادته گفتی برام صلوات ده هزارتایی فرستادی ؟من آرزو هستم.یادته میگفتم دعا کنید خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی با سلامتی و رزق و بندگی بده 🙏من اسمت نمبدونم ولی همش عکس کاربریت تجسم میکنم و برات دعا ممیکنم 😘 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
1tar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 سلام انشالله حاجت روا شوید خیلی ممنون میشم برای من و پسرم دعا کنید🙏 دوتاسوره توحید برای شما ودلبندتون خوندم ان شالله عاقبت بخیری شو ببینی غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
1tar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 زهرام ۷تا حاجت دارم صلوات فرستادم ۷مرتبه سوره توحید خوندم غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
1tar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21589 برات صلوات فرستادم عزیزم لطفاً برام دعا کن 🌹 یک مرتبه سوره توحید خونده شدفردا روضه خونگی دارم واست دعا میکنم غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊