2777
2789

تحمل این چهره زشت رو ندارم 

تحمل این وضعیت زندگی رو ندارم 

از زشت بودنم متنفرم 

صحبت روم تاثیر نداره اصلأ بگی زیبایی نسبی هست هیچکس زشت مطلق نیست و فلان.اینا روم تاثیر نداره 

من روحم حالش بده با حرف درست نمی‌شه 

من یک فرد کمال گرایی بودم که خدا هیچ استانداردی بهش نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو کلینیک زیبایی لولو تحویل میدی هلو تحویل میگیری 

دختر خواهر شوهر من بشدت زشت بود یعنی خودشم همیشه می‌گفت ...رفت کلی عمل و تزریق و ...

اگر الان ببینیش باورت نمیشه اینقد خوشکل شده باکلاس شده 

یه پسر پولدار یکی یه دونه از خودش کوچیکتر عاشقش شد ازدواجم کردن با هم 

خب برو کلینیک زیبایی لولو تحویل میدی هلو تحویل میگیری دختر خواهر شوهر من بشدت زشت بود یعنی خودشم همی ...

اصلا هیچ راهی برام نیست 

من ۱۹ سالمه کنکور دارم 

خانوادم به هیچ وجه نمی‌زارن پولش هم ندارم

و بخاطر همین فکرا درس هم نهپننک 

استانداردهای جامعه کاری کردن که الان خیلیا این حسو دارنو فک میکنن کلا از زندگی و جامعه عقب هستن

نه بخدا توقع من اونقدر زیاد نیست بخدا قسم اینستا و فلان ندارم در جریان نیستم 

من همین حضوری همه چیزو دیدم 

اصلا هیچ راهی برام نیست من ۱۹ سالمه کنکور دارم خانوادم به هیچ وجه نمی‌زارن پولش هم ندارمو بخاطر همین ...

حالا شما درستو بخون ایشالا یه دانشگاه خوب یه رشته ی خوب 

۱۹ سال که سنی نیست آخه 

سلام عزیزم من با چهره ت و اندامت کار ندارم چه جوریه شاید راست میگی و معیار های زیبایی رو نداشته باشه اما اما بذار یه چیزی رو بهت بگم من یه دوست داشتم تو دبیرستان بسیااار بسیااااار زشت بود( از نظر معیارهای زیبایی) چشم ها فوقالعاده ریز دهان فوق العااده گشاد و ... یعنی با یک نگاه با خودت میگفتی این چرا این مدلیه! اما این آدم خیییلی تمیز و با شخصیت بود خییییلی ...همیشه بوی عطر خوب میداد همیشه من که عاشق این بودم کنارش بشینم همیشه لباساش تمیز و اتو کشیده  رفتار و حرکاتش شیک و مرتب بود .. شاید باورت نشه همه دوست داشتن باهاش دوست باشن آخرشم یه شوهر خوب کرد .. میخواستم اینو بهت بگم اون چیزی که دست تو نبوده مهم نیست ... به تمیزی و مرتب بودنت برس ... رو رفتارت کار کن .. همییییشه خوش،بو و مرتب باش و از خودت راضی باش ببین چه جوری آدما جذبت میشن و حتی از نظر خودت زیبا به نظر میای

نه بخدا توقع من اونقدر زیاد نیست بخدا قسم اینستا و فلان ندارم در جریان نیستم من همین حضوری همه چیزو ...

اینستا و مجازیم بازتاب جامعه اس از هم تاثیر میگیرن

برای منم پیش اومده ولی خب این دنیا هم یه گذرگاه موقته یه چندسالی هستیم و بعدش میریم اینجام هر کی یجوره دیگه چاره چیه به امید روزای بهتر میگذرونیم