بار اول دیدمش حرف نمیزد باهام اصلا ازم میترسید نگاهمم نمیکرد روزای بعدی بهش گفتم چقدر دوسش دادم ازش معذرت خواهی کردم بابت همه جیز آدم های اشتباه تصمیم های غلط اینکه دلش شکسته بچه خیلی سختی کشیده روزای بعدی آروم شد نگاهم میکرد بغلش میکردم لبخند میزد امروز حتی بهم گفت من واقعا دوست داشتنی ام خنگ نیستم ؟ توی روز ده دقیقه چشماتون ببیند برید پیشش زخمای گذشته رو باهم ببینید و ببخشید
من براش کارتون های مورد علاقش میزارم نمیدونم په حال خوبی داره براش شیر کاکائو میخرم کتاب مورد علاقش میخونم میبرمش پارک عاشق تند تند تاب بخوره یا بستین رو آب کنه بعد بخوره عاشق مرغ سوخاریه
کارتونای مورد علاقشم با چیپس و پفک و ماست موسیر و لواشک و بستنی لیوانی نرم میخوره
تو کوچه میدوء
من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️