2777
2789
عنوان

نامزدم همه چیو ب مادرش میگه

135 بازدید | 17 پست

هرموقه با نامزدم بحثمون میشه میره ب مادرش میگه و منو فقط مقصر میکنه و کوچیکم میکنه 

مادرش خیلی زن خوبیه و مهربونه و منو دوس داره، اما من دلم نمیخواد همه چیو ب مادرش بگه 

بنظرتون میتونم کاری کنم این رفتار زشتشو بزاره کنار؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد باید بزاره کنار وگرنه در آینده نه چندان دور مشکلات زیادی بوجود میاد

بخدا نمیدونم ازدست رفتاراش چیکار کنم

دوسش دارم و نمیتونم ولش کنم 

اما خیلی بچگونع رفتار میکنه

کوچک ترین بحثی رو ب ماماانش میگه

سلام‌عزیزم‌خوبی

نه گلم‌این‌جور ادما‌ دهن بینن‌چه دلیلی داره جزئیات زندگی خودشو بره ب مادرش بگه؟

باهاش صحبت کن بگو که اگه‌مشکلی داریم‌تو زندگی‌مون‌ما خودمون ۲تامیتونیم حل کنیم با دخالت دیگران‌فقط شرایط بدتر‌میشه

اگه تو ب مادرت میگی منم‌میتونم‌بخانوادم‌بگم اما من نمیخام‌که زندگی مون خراب شه ،کسایی که جدا شدن نصف طلاق هاشون بخاطر دخالت خانواده بوده 

بخدا نمیدونم ازدست رفتاراش چیکار کنمدوسش دارم و نمیتونم ولش کنم اما خیلی بچگونع رفتار میکنهکوچک ترین ...

هی دوست داشته شدن فقط دلیل نیس

الان میگی دوسش دارم یا مدت بگذره وقتی از این کارهاش دیدی تو زندگیت چقدر لطمه خوردی این دوست داشته شدن می‌ره کنار و جاش کینه میشه

سلام‌عزیزم‌خوبینه گلم‌این‌جور ادما‌ دهن بینن‌چه دلیلی داره جزئیات زندگی خودشو بره ب مادرش بگه؟باهاش ...

بازم خداروشکر ک مادرش زن خوبیه دخالت نمیکنه اما خودش اصلا عقل نداره انقد باهاش حرف زدم😭

بازم خداروشکر ک مادرش زن خوبیه دخالت نمیکنه اما خودش اصلا عقل نداره انقد باهاش حرف زدم😭

دختر خوب دوروز دیگه کل زندگیت وهمه ی حریم خصوصیتم مادرش میفهمه کم کم کل امر زندگیت میفته دست مادرش مشاور راهنماش شدیدن بفکر باش

وقتی هنوز به این درک نرسیده که حریم خصوصی یعنی چی؟اینکه نباید هرچی رو به مادرش بگه چطور میخاد یک زندگی رو اداره کنه؟

مادرش هم مشکل داره با تربیت همچین پسری 

ی بار پسره بره بگه مادره اخم و تخم کنه وبزنه تو دهن پسرش 

پسر نمیره بگه 

نگو مادرش خوبه،الان سیاست بخرج میده 

به موقع اش همه اینا میشه آتو دستش

من تو یکی از آشنایان ی ااقایی بودن والا سنشونم‌کم‌نبود ا

تو خونشون هر اتفاقی‌میفتاد فوری ب خاهر مادرش میگفت

تااینکه یروز کارشون کشید ب طلاق خواهرای پسره با مامانش راه و چاه یادش میدادن‌که اره اونو طلاق بده ی دختر برات میگیریم ازبس فتنه بودن آخر سر راهی دادگاه شدن اما برگشتن 

اما چه‌فایده که شوهرش زنشو جلو همه خراب کرده بود دختره تو خونه هرکاری می‌کرد فوری گزارش میداد ب خاهر و مامانش

اینا از طلاق برگشتن اما‌ بازم‌پسره ب خاهرش‌اتفاقات و میگه

هنوزه هنوزه از دست شون آسی شده بیچاره پیر شده ازدست شون از دست شوهرش درواقع بخاطر بچه مونده