2777
2789
عنوان

نظر بدین خانما آقایون

208 بازدید | 55 پست

الان ۸ ماهه با شوهرم قهرم کارمون تو دادگاهه،اوایل پیام میداد برگرد خونه بیا حرف بزنیم فلان،من قبول نمی‌کردم بعدش وسطا میومد میگفت بیا بریم پرونده هارو مختومه کنیم رشته بده فلانه،الانم یه هفته هست که نیس،جالب اینجای به من پیام میداد یا میگفت طلاقت نمی‌دم یا می‌گفت پرونده ها رو ببندیم بعد میرفت به خونوادش داد و بیداد میکرد که من نمی‌خوام طلاقش میدم،من نمیتونم تشخیص بدم چه مریضی داره،جلو من یه جور پشت سرم یه جور،آقایون نظر بدین ایشون چی میخواد دقیقا

رفتارش نشون میده بین دل و منطقش درگیره، یه روز میخواد برگردی یه روز لج می‌کنه.

احتمالاً هنوز وابسته‌ست ولی نمیتونه غرورش رو کنار بذاره.

با این رفتار ضد و نقیض، میخواد کنترل اوضاع رو از دست نده.

وقتی میگه طلاقت نمیدم اما پشت سرت داد می‌زنه، یعنی خودش هم نمیدونه چی میخواد.

گاهی از باخت میترسه. 

اگه قصد واقعی برای زندگی داشت، عملش با حرفش یکی بود.

الان بیشتر دنبال قدرت و کنترل موقعیته تا عشق واقعی.

البته این نظر منه 

استندبایِ حاجی🙌🏼

رفتارش نشون میده بین دل و منطقش درگیره، یه روز میخواد برگردی یه روز لج می‌کنه.احتمالاً هنوز وابسته‌س ...

اتفاقا حس میکنم نظرتون درسته،به همه میگه طلاق چون به حس مردسالاری داره،از اینور با روحیات من بازی می‌کنه که من خودم برگردم که این کارو نمیکنم،که فردا پیش خونوادش بگه من نمی‌خواستم خودش اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا حس میکنم نظرتون درسته،به همه میگه طلاق چون به حس مردسالاری داره،از اینور با روحیات من بازی می ...

کاملاً درسته، اون دنبال حفظ ظاهر و غروره نه حل مشکل.

میخواد طوری جلوه بده که تصمیم با خودش بوده نه تو.

با احساساتت بازی میکنه تا برگردی و بعد بگه خودش اومد

استندبایِ حاجی🙌🏼

رفتارش نشون میده بین دل و منطقش درگیره، یه روز میخواد برگردی یه روز لج می‌کنه.احتمالاً هنوز وابسته‌س ...

این زندگی چند درصد احتمال درست شدن داره؟میشه امیدوار بود یه روزی مثل آدم بیاد خونه بابام بشینه حرف بزنه یا نه🤣

کاملاً درسته، اون دنبال حفظ ظاهر و غروره نه حل مشکل.میخواد طوری جلوه بده که تصمیم با خودش بوده نه تو ...

پس زندگیشو میخواد ولی غرورشو بیشتر میخواد یعنی تموم هم سه براش مهم نیس ولی نباید کسی بگه فلانی رفت دنبال زنش؟؟؟

این زندگی چند درصد احتمال درست شدن داره؟میشه امیدوار بود یه روزی مثل آدم بیاد خونه بابام بشینه حرف ب ...

اگه واقعاً غرورش رو بذاره کنار و با نیت حرف زدن و حل کردن بیاد جلو،

احتمال درست شدن زندگیتون تا حدود ۷۰ درصد بالا میره.

چون ریشه‌ی بیشتر مشکلاتتون توی لجبازی و غروره نه نبود احساس.

ولی شرطش اینه که گفت‌وگو از سر آرامش و احترام باشه، نه بازخواست و مقصر کردن.

استندبایِ حاجی🙌🏼

کاملاً درسته، اون دنبال حفظ ظاهر و غروره نه حل مشکل.میخواد طوری جلوه بده که تصمیم با خودش بوده نه تو ...

حتی یه بار اومد دیدنم که حرف بزنیم ولی متاسفانه به جایی نرسید اما تاکید کرد خونوادم نفهمند اومدم،از طرفی برا تولدم تبریک میگه کادو می‌فرسته یا برا روز دختر،واقعا من نمیتونم شخصیتشو تشخیص بدم

پس زندگیشو میخواد ولی غرورشو بیشتر میخواد یعنی تموم هم سه براش مهم نیس ولی نباید کسی بگه فلانی رفت د ...

آره دقیقاً همینه

اون زندگی و تو رو میخواد، ولی بیشتر از اون، غرورش و حرف مردم رو میخواد.

از درون شاید دلش نخواد ازت جدا شه، اما نمیتونه تحمل کنه کسی بگه رفت دنبال زنش

یعنی احساساتش سر جاشه، فقط اسیر غرور، قضاوت اطرافیان و ترس از ضعیف دیده شدن شده.

استندبایِ حاجی🙌🏼

اگه واقعاً غرورش رو بذاره کنار و با نیت حرف زدن و حل کردن بیاد جلو،احتمال درست شدن زندگیتون تا حدود ...

اومد حرف بزنه ولی به سری حرفای زور خودشو زده رفت،و وقتی تو دادگاه میبینن از هر لحظه استفاده می‌کنه برا حرف زدن باهام انگار نه انگار داریم طلاق میگیریم یا کارمون تو دادگاهه،حتی سری پیش یه وکیلی بود گفت این به خاطر تو میمیره این طلاق بده نیس گفتم نه اینطور نیست وکیلش به بابام گفته موکل من طلاق میده گفت من چند ساله وکیلم مرداد رو میشناسم

حتی یه بار اومد دیدنم که حرف بزنیم ولی متاسفانه به جایی نرسید اما تاکید کرد خونوادم نفهمند اومدم،از ...

رفتارش کاملاً متناقضه و گیج‌کنندست.

از یک طرف هنوز احساس داره و بهت اهمیت میده، برای همین تبریک و کادو میفرسته.

از طرف دیگه نمیتونه جلوی خانواده یا دیگران وابستگیش رو نشون بده، غرورش اجازه نمیده.

دلش میخواد آشتی کنه ولی در عمل اسیر قدرت نمایی و ترس از قضاوته.

تا وقتی احساس امنیت نکنه، قدم واقعی و صادقانه برنمیداره.

استندبایِ حاجی🙌🏼

آره دقیقاً همینهاون زندگی و تو رو میخواد، ولی بیشتر از اون، غرورش و حرف مردم رو میخواد.از درون شاید ...

که با این اوضاع زندگی هم تموم میشه،الان تقریبا دو هفته هست که دیگه نیس فقط یکی دوبار استوری گذاشتم اومده سین کرده

اومد حرف بزنه ولی به سری حرفای زور خودشو زده رفت،و وقتی تو دادگاه میبینن از هر لحظه استفاده می‌کنه ب ...

رفتارش نشون میده غرور و کنترل براش مهمتر از زندگی واقعیتونه.

حتی وسط دادگاه دنبال سلطه و حرف زدن با توئه، نه حل مشکل.

اعلام طلاق به وکیل و بابات هم برای حفظ ظاهر و اختیارشه.

تا غرورش و ترس از ضعیف دیده شدن کنار نره، قدم واقعی برنمیداره.

استندبایِ حاجی🙌🏼

رفتارش کاملاً متناقضه و گیج‌کنندست.از یک طرف هنوز احساس داره و بهت اهمیت میده، برای همین تبریک و کاد ...

خب چجوری باید احساس امنیت کنه،مثل چی از خونوادش می‌ترسه بین داداش این اینجوری،تو همه مسائل فقط میخواد خودشو به خونوادش نشون بده