2777
2789
عنوان

نظر بدین خانما آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بابام چند بار به باباش زنگ زد ولی کلا تربیت و فرهنگشون درست نیس

برای شناخت واقعی و تصمیم درست در ازدواج هم باید خود طرف رو بشناسی و هم خانواده‌ش رو.

چون فرهنگ، تربیت و رفتار خانواده خیلی روی شخصیت و عملکرد فرد تاثیر میذاره.

اینطوری ریسک تصمیم‌گیری اشتباه خیلی کمتر میشه.

استندبایِ حاجی🙌🏼

برای شناخت واقعی و تصمیم درست در ازدواج هم باید خود طرف رو بشناسی و هم خانواده‌ش رو.چون فرهنگ، تربیت ...

متاسفانه ۴ سال در ارتباط بودم ولی خودشونو اونقدر خوب نشون میدادم که....

من نمیتونم کاری کنم وقتی اونم کاری نمیکنه خونوادش جلو نمیاد خودش جلو نمیاد دیگه تمومه

وقتی هم اون قدرت و غرورش رو کنار نمیذاره و هم خانواده‌ش قدم جلو نمیذاره، دیگه هیچ راه عملا باقی نمیمونه.

این یعنی پرونده زندگی مشترک عملاً بسته شده و فقط تمرکز تو باید روی زندگی و اهداف خودت باشه.

ولی با این وجود امیدتون رو از دست ندید. 

چرا مساور نمیرید منظورم دوتایی باهم برید

استندبایِ حاجی🙌🏼

وقتی هم اون قدرت و غرورش رو کنار نمیذاره و هم خانواده‌ش قدم جلو نمیذاره، دیگه هیچ راه عملا باقی نمیم ...

من خیلی مشاوره رفتم ولی اون نمیاد و اعتقادی نداره چون می‌دونه مشکل از خودشه

اوه چقدر بد. منم استرس گرفتم از الان🤦🏻‍♂️

متاسفانه همسرم من تو زندگی هم قابل تشخیص نبود مثلا نمیزاشت کار کنم یا دانشگاه برم اما هر کجا میرفتم حتی شب ساعت ۱۱ اون خونه من بیرون مشکلی نداشت،یا تنها تو خونه به دور از خونواده مشکلی نداشت،من اصلا نمی‌تونستم تشخیص بدم

من خیلی مشاوره رفتم ولی اون نمیاد و اعتقادی نداره چون می‌دونه مشکل از خودشه

وقتی خودش اعتقادی به تغییر یا مشاوره نداره و میدونه مشکل از خودش هست، هیچ راهی برای کمک گرفتن از بیرون براش وجود نداره.

در این شرایط، هر انرژیی که برای تغییرش بذاری، عملاً بی‌فایده و خسته‌کننده هست

استندبایِ حاجی🙌🏼

متاسفانه همسرم من تو زندگی هم قابل تشخیص نبود مثلا نمیزاشت کار کنم یا دانشگاه برم اما هر کجا میرفتم ...

رفتارش نشون میده کنترل و سلطه‌طلبی برای اون مهم‌تر از شما و زندگی واقعیت بوده، نه احساس یا احترام واقعی به شما. بالاتر هم گفتم بهتون

همین باعث شده که در جمع و زیر نظر خانواده‌اش رفتار متفاوتی با وقتی تنها هستی داشته باشه.

این یعنی شما هیچ وقت نمی‌تونستی واقعاً شخصیت و نیتش رو تشخیص بدی، چون رفتارهاش همیشه به شرایط و چشم دیگران وابسته بوده.

یعنی مشکل اصلی، نه شما، بلکه کنترل‌گری و دوگانه بودن شخصیت ایشون هست.

استندبایِ حاجی🙌🏼