2777
2789
عنوان

بنازم به پسر و دختری که نمیدونه همسر آینده ش کیه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 43 پست

اینقدر این چرت و پرتا رو تو گوشمون کردند که حالا تو 40 سالگی مجردم و بلد نبود با کسی ارتباط بگیرم.همش فکر کردیم جنس مخالف خود شیطانه که اگه نگاش هم کنیم خدا همین حالا سرب مذابو رو سرمون خالی میکنه.هم پاک موندم هم تنها موندم و هیچ خوشی ندیدم هم هرچی سختی بود گذاشت سر  راهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه دوستی دارم نه کار ممنوعه نمیدونم زیادی پاک بودن هم به درد جرز لای دیوار میخوره.دیگه هم نمیتونم ...

این دنیا نیز بگذره . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
این دنیا نیز بگذره .

بعد باورت مبشه با کسی ازدواج کردم که بهم شکاک بود و بد دل بعد من محجبه ام بد هم لباس نمیپوشم بگم برای اون بوده

گوشیمو می‌گشت مراقبم بود بعد میگفت نه نمیشه تو داری یه کاری میکنی ولی خوب بلدی پنهان کنی من بالاخره میفهمم

بعد بقیه میرن ازدواج های خوب میکنن طرفم کاری بهشون نداره 

اینقدر این چرت و پرتا رو تو گوشمون کردند که حالا تو 40 سالگی مجردم و بلد نبود با کسی ارتباط بگیرم.هم ...

آره خیلی چرت و پرت میگفتن  حتی نمیزاشتن حرف بزنیم 

اونا که واقعا مخ دهه شستی ها رو بمب گزارشی کردن و آینده شون نابود کردن خودم‌قبول دارم حرفاتو  انشالله ازدواج خوبی نصیبت بشه اگه خواستی درخواست بده یه چیزی بهت بگم انشالله راه گشا بشه برات 

ولی این جمله دکتر انوشه فقط میگه دست درازی ممنوعه نه آشنایی و دوستی

افسوس حرفای درست شدن خز. چرا چون پاک موندن سخت شده با جملات شما ناخوداگاه کسانی احساس ناپاکی مکنن و ...

دوستی به قصد آشنایی خوبه واسه ازدواج 

ولی سو استفاده شدن و هوس بده 

دختر باید زرنگ باشه و حواسش جم 

با هر نامردی  زیادی گرم نگیره نامردا اولش مرد مرد هستن بعد نامردترین میشن ما زن‌ها باید بهشون بفهمونیم که سواستفاده ممنوع

آره خیلی چرت و پرت میگفتن حتی نمیزاشتن حرف بزنیم اونا که واقعا مخ دهه شستی ها رو بمب گزارشی کردن و ...

لطفا به منم بگین

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

آره خیلی چرت و پرت میگفتن حتی نمیزاشتن حرف بزنیم اونا که واقعا مخ دهه شستی ها رو بمب گزارشی کردن و ...

تنی که نوشتید همون حس گناه را القا میکنه که به ما گفتند.توش توضیحی نداره که چی و تا چه حد. به کم سن ها حس بد میده به نظرم.

برای همسر آیندت پاک بودی یا برای غرور خودت؟

اگه اصرار خونوادم نبود اصلا ازدواج نمیکردم😂

راستش به چند دلیل با ارتباط با جنس مخالف قبل ازدواج علاقه ای نداشتم به پاک بودن برای همسر آینده هیچوقت فکر نکرده بودم مثلا به خاطر اعتقادات دینی یا اینکه ترجیح میدادم عشق ومحبتو از همسرم طلب کنم نه از پسری که معلوم نیست که با هم ازدواج می‌کنیم یا نه وقتی میدیدم دوستام با دوست پسراشون دعواشون میشد به هم فحش میدادن چقدر حال روحیشون بد میشد متنفر بودم از اینکه پسری که باهام نسبت نداره  خیلی راحت اذیتم کنه 

مگه کسی پفک رو امانت میده؟ چیزای گرانبها امانتی ان

من درمورد پفک صحبت نکردم، امانت برای کالا به کار برده میشه 

کالا هم قیمت میخوره 

چه ارزون چه گرون

شما هرچقدر میخوایید اونو گرانبها بدونید 

فعلا مردا دارن عشق و حال میکنن بدون هیچ عذاب وجدانی و این وسط بین زنان مسابقه حیا گذاشتن تا اونارو بندازن به جون هم  🙂 

یه متن بود خیلی تاثیرگذار بود 

گفته بود، جامعه به زنان یاد میده پاکدامن بمونن تا مردان راحت تر آلوده باشن 🚶🏽‍♀️🤝🏾

☮️🤍

تنی که نوشتید همون حس گناه را القا میکنه که به ما گفتند.توش توضیحی نداره که چی و تا چه حد. به کم سن ...

نه عزیز دلم  انسان جایزالخطاست  متن تاپیک اینو‌میگه که پاک موندن ارزش داره  

مطمئنا مایی که میگیم خدا رو شکر پاک موندیم  بازم جاهایی لغزش کردیم ولی شدید نبوده ولی اگه هم به دلایلی موردی پیش می اومد باید  سعی کنیم تکرار نشه تا روحمون عذاب نکشه وگرنه اشتباه هر کسی میکنه  بالاخره جوان تجربه کافی نداره صد در صد لغزش میکنه  

حالا متن میگه عفت رو حفظ کنید هم پسر هم دختر

ولی  همیشه خودتون رو‌ببخشین  یه وقتایی یه اتفاقای بدی برامون میفته ما رو به تعالی میرسونه اگر واقعا پشیمون باشیم 

امیدوارم  موفق باشین و سلامت