2777
2789

من پسرم همین روزها ۲۷ سالم میشه 

از خودم ۳۰۰ تومن پول جمع کردم که طلا گرفتم

دوست دارم ازدواج کنم 

دوست دارم وقتی از سرکار میام یه نفر منتظرم باشه 

وقتی میرم بیرون یه نفر بهم بگه مراقب خودت باش 

یه نفر باشه دست همدیگه رو بگیریم بریم مسافرت 

با هم فیلم ببینیم 

با هم فوتبال ببینیم

ولی نمیدونم باید چیکار کرد 

یه ماشین قراضه رو میگن ۵۰۰ ملیون 

خونه که هیچی ولش کن 

یه خونه به اندازه لونه موش رو میگن ۲ ملیارد

هزینه عقد عروسی خرید طلا 

من پدرم دراومد تا ۳۰۰ تومن جمع کردم 

حالا این همه پول از کجا بیارم

مثل خر تو گل گیر کردم

نه میتونم تنها باشم نه میتونم ازدواج کنم

حالا الان بعضی ها میگن فعلا زوده ازدواج کنی

خب ۳ سال دیگه ام همینه 

۵ سال دیگه ام همینه

الان با ۲ ملیارد میشه یه خونه خرید 

۵ سال دیگه باید ۲۰ ملیارد داشته باشی

دیگه میخام بزنم به بیراهه

هر چی شد شد

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

توکل کن به خدا بگرد دختر قانع پیدا کن 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا درمورد عروسی نظری ندارم

ولی ماشینتو مدل پایین میگیری یه کم بعد عوضش میکنی 

خونه رو رهن یا اجاره می‌کنی بعدا خونه خودتو میخری یا میسازی

کمالگرا نباش تو این چیزا همه اولش صد نبودن بعضیا زیرصفر با همسراشون زندگی کردن رسیده ب صد 

ایشالا تیکه ی خوب گیرت بیاد

خو ی دختر پیدا کنین کع همراهتون باشه برای زندگی بیاد و درک بالایی داشتع باشه شغلتون چیه؟خانوادتون کم ...

۴ سال دانشگاه بودم 

۲ سال سربازی پی نخود سیاه 

الان ۲ ساله مشغول به کارم که کل سرمایه ام ۳۰۰ تومن شده

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

مگه هست

اره دختر خوب خیلی فراوونه که درک کنه و بساز باشه همینا رو بهش بگو باید بگردی تا پیدا کنی 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اره دختر خوب خیلی فراوونه که درک کنه و بساز باشه همینا رو بهش بگو باید بگردی تا پیدا کنی

موافقم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان بابای من اوایل زندگیشون موتور داشتن

بعد ها که بچه دار شدن ماشین گرفتن

اگه خانوم پول داشته باشه یا کار داشته باشه بنظرم به هیچ وجه رد نمیکنه چون همه این چیزایی ک گفتی رو یه دخترم میخواد حتی فوتبال دیدن با پارتنرش تورو خدا اینجوری فکر نکن

الانونیمه گمشده تو هم یه ور اتاق نشسته میگه کسی منو نمیخواد حتما زشتم حتما بی لیاقتم ووو. همین حرفایی ک خودت زدی

اسی اینجوری که فکر می‌کنی نیس،

درمورد ظاهرت بگو و اخلاقت 

اگر اینا اوکی باشن و تلاشگر هم باشی میتونی یه دختر خوب پیدا کنی و باهاش ادامه بدی ، وفاداری و مهربونی حرف اولو میزنه‌.

من عاشق یکی بودم هیچی نداشت از خودش ولی دیوونه وار میخواستمش شرایط جور نشد ادامه بدیم ولی برام مهم نبود که صفره چون خودش ماه بود

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
الان شغلتون چیه در امد ماهانتون چقدره؟

تو شرکت کار میکنم 

درآمدم ۲۵ تومنه