2777
2789

اون در پاک ترین حالتش بود از این دنیا فانی رفت 

مطمئن باش کسایی هستن از تو بیشتر دوسش دارن و مراقبشن اونجا  پس ناراحت نباش

چون من خوندم اونجا حالشون خیلی خوبه اما مادر ناراحت باشه متوجه میشن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم هم نوزاد  چن روزش   امسال از دست داد  رف پیش رف متخصص مغز و اعصاب براش دارو نوشت 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

یکی از اقوام بچه ی ده ماهش فوت کرد

میگفت فکر میکنم دادم یکی دیگه بزرگش کنه که خیلی بیشتر و بهتر از من حواسش بهش هست و از من خیلی مهربون تره و جاش هم خیلی بهتره و واقعا هم همینه

گرچه میدونم چقدر سخته💔

تجربه خیلی سختیه عزیزم واقعا متاسفم ،با اینکه درک حال شما برام ممکن نیست ولی میتونم متوجه بشم چقدر سخته 

سوگ تجربه ایه که روی تمام قسمت های روشن زندگی هم سایه میندازه از یه تراپیست کمک بگیرین ،تحقیق کنید ببینید کجا میتونید گروه های حمایتی پیدا کنید و به اون گروه ها وصل شین و با ادم هایی که تجربه مشابه شما دارن معاشرت کنید اینجوری یکم سبک میشین 

و اینکه بدونین درد و غصه شما معتبره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اوایل سخته ولی بمرور حالت بهتر میشه ولی مسلما فراموش نمیشه ،منم دختر داداشم۸ سالگی فوت شد اوایل حالم خیلی خراب بود،طفلی داداشم نابود شد ..الان خیلی بهترن ..اینا روزای بیشتری با دخترشون بوده ن و وابستگی زیادی داشتن مخصوصا داداشم ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بشین تا جایی که اشک ات خشک بشه گریه کن به یه عزاداری گسترده نیاز داری بعدش بلند شو به زندگیت برس اونو برای همیشه تو یه گوشه از قلبت نگه دار 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دوران سوگتو باید بگذرونی.

ب حرف بقیه هم گوش نده ک میگن عیب نداره و فراموش کن.

عزاداریتو درست انجام بده و عذاب وجدان نگیر اگ کسی بهت گف سوگ داشتنت منطقی نیست.

گذر زمان آرومت میکنی.

اگ حس میکنی تحت فشاری ب روانشناس مراجعه کن.

اگ حرف زدن سبکت میکنه حتما حرف بزن 

خب چیکار کنیم ناراحت نباشیم

اونو شناخت از خودت باید بفهمی 

ولی ون جای تو بودم قران میخوندم

خیرات میدادم مخصوصا  شیر 

و با شادی یادش میکردم نه غم 

و دائم به این فکر میکنم بهتر از من مراقبشن  و بهتر از من از ترش و علایقش اگاهن و تخت نرم تر از خونه من دارن و اونجا بچه من هیچ غمی حس نمیکنه .   بهتر از این ؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

عزیزم هرچقدر کوچک ولی جگرگوشه ات بود...حق داری ناراحت باشی و عزاداری کنی...

ولی شما باید مراحل سوگ رو رد کنی تا به آرامش برسی لطفا برو پیش مشاور نذار غمت افسرده ات بکنه....

متاسفانه خواهر من نوزاد چندروزه رو از دست داد وبعدش افسردگی گرفت انقدر با همسرش سرد شدن که درنهایت ختم به طلاق شد