2777
2789

سوال خودمم بود چن وقته و همش این تاپیک اون تاپیک می‌گشتم خانما من خودم ۱۰روز مونده ب پریود سینه دردم شروع میشد سفت میشد درد میکرد و اون سفتی و درد تا زیر بغل میرف ولی این ماه ک حامله بودم فرق داشت یکم بیشتر قسمت نوکش درد می‌کنه دردش تا زیر بغل نمیره دردش شدیدتره و یهو نوکش و اون هالش تیر میکشه و گزگز می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقا همینه

منم یه پسر دارم

و سینه دردم فرق داشت یه حالت تیر کشیدن یهویی یه حالت سوزش یهویی قسمت نوکش بود

ولی سینه درد های قبل پریودی کل داخل سینه ام درد میگیره

بافت های داخلیش منظورمه ن نوکش

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من که تا حالا حامله نشدم ولی توی پریود ام اصلا تا حالا سینه در دو تجربه نکردم ، فقط یه بار که آمپول ...

ان شا الله به زودی🙏🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

اره افرین وای یهو انگار داخلش میسوزه

اره🥰

برام دعا میکنی ک این ماه ب خواستم برسم؟؟؟؟😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب الان تفاوتش رو بفهمیم چی میشه؟؟

من متوجه تایپیک نشدم

یعنی این سینه درد باعث میشه بفهمیم باردار هستیم؟ قبل از آزمایش و بی بی چک؟؟

من تجربه اش رو نداشتم هردو مورد را 

حتما عزیزم 😍انشالله به زودی زود مامان بشی

از کجا فهمیدی خواستم اینه؟😂😂😂

یه پسر دارم خداراشکر، مامان هستم

ولی ۶سال اقدامم برای دومی و نمیشه

حس میکنم دیگه داره دیر میشه

تفاوت سنی شون خیلی میشه😔

برام دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40