2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن جنین در هفت هفتگی

202 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من طبق سونو هفت هفته هستم ولی طبق پریودیم 7 هفته و چار روز،سونو واژینال شدم دکترم میگه اصلا جنینت هنوز تشکیل نشده فقط کیسه زرد و ساک۲۳ میلیمتری دارم،یک مفدار هم لکه بینی قهوه ای دارم،دکترم گفته احتمالا پوچه،من یه بارداری دیگه هم داشتم اوجا چارماهگی بدلیل هیدروسفالی جنین سقط شد کسی با شرایط من بوده ؟ من دیگه امیدی برای تشکیل جنین ندارم ...پریودم ۴ اسفند بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم ۶سال پیش یه سقط داشتم تاهفته هشتم صبرکردم کیسه تشکیل شد ولی جنین نه،سقط کردم😥😥

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖

هیچ ازمایشی هنوز ندادم حتی بتا هم ندادم دکتر گفت بعد دیدن جنین مینویسم حالا موندم کی برم سونو گرافی،میترسم خیلی دیر برم سقط برام سخت بشه فقط خداکنه مثه دفعه قبلی بستریم نکنن

مگه بتا ندادی ۲بار که ببینی دوبرابر شده یا نه؟

اگ جنین تو سونو رویت نشه بتا بدیم دوباره بیشتر شه یعنی طبیعیه؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم