mohammadmehdito مدیر استارتر عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 2269 عنوان آقا من دوستم پیش دانشگاهی رو قبول شده و رتبه کنکور موردنیاز رو آورده 99 بازدید | 8 پست آقا من دوستم پیش دانشگاهی رو قبول شده و رتبه کنکور موردنیاز رو آورده ولی دانشگاه فعلا ثبت نامش نکرده،به نظرتون مشکلش چیه؟ امروز | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 600 الان ک پیش دانشگاهی نداریم مال نظام قدیمه درمورد سوالتم احتمالا شروع از بهمن افتاده نیمسال دوم همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕
mohammadmehdito مدیر استارتر عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 2269 الان ک پیش دانشگاهی نداریم مال نظام قدیمه درمورد سوالتم احتمالا شروع از بهمن افتاده نیمسال دوم شاید به خاطر تاییدیه مدرک تحصیلی بوده؟همون که باید بری دفتر پیشخوان
mohammadmehdito مدیر استارتر عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 2269 مگه الان پیش دانشگاهی هست اون مال ما دهه شصتیا بود شاید به خاطر تاییدیه مدرک تحصیلی بوده؟همون که باید بری دفتر پیشخوان
mohammadmehdito مدیر استارتر عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 2269 پیش دانشگاهی چیه:((( شاید به خاطر تاییدیه مدرک تحصیلی بوده؟همون که باید بری دفتر پیشخوان
dellllviiiiiinnnnnn عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 600 شاید به خاطر تاییدیه مدرک تحصیلی بوده؟همون که باید بری دفتر پیشخوان نمیدونم اطلاعی ندارمدوستت چندسالشه؟ پیش دانشگاهی اخه الان نداریماون نیمسال دوم میگما، تو دفترچه انتخاب رشته دانشگاه ها دوبار دانشجو میارن، یکی ابان( نیمسال اول) یکی هم بهمن( نیمسال دوم) حالا چی قبول شده کجا همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕