2777
2789

چقدر طول کشید به درامد برسید 

و اینکه الان راضی هستید؟؟ 

نصیحتتون چیه برام؟؟؟ 

برا درآمد الان دست خیلی زیاد شده اکثرا با یه پرامپ هوش مصنوعی کار خودشون راحت کردن به نظرم جایی اول شاغل شو به عنوان یادگیری و دستیار و اینا تا بخواهی خودت بعدا درآمد برسی خیلی مشاغل مرتبط با هوش مصنوعی داره اشباع میشه 

برا درآمد الان دست خیلی زیاد شده اکثرا با یه پرامپ هوش مصنوعی کار خودشون راحت کردن به نظرم جایی اول ...

ای بابا یعنی با هوش مصنوعی الان درست میکنن و دیگه به درد نمیخوره این کار؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا یعنی با هوش مصنوعی الان درست میکنن و دیگه به درد نمیخوره این کار؟؟؟

آره دیگه طرف یه کارت ویزیت مغازه میخواد بجای اینکه مثلا ۲ تا ۵ تومن بده طراحی خودش با هوش مصنوعی میزنه مگه خیلی شرکت بزرگی باشه هویت بصری براش مهم باشه اونم میره سراغ طراح های مشهور یا اصلا خودشون واحد مخصوص تبلیغات دارند 

آره دیگه طرف یه کارت ویزیت مغازه میخواد بجای اینکه مثلا ۲ تا ۵ تومن بده طراحی خودش با هوش مصنوعی میز ...

خب چه کنم عزیزم 

چی یاد بگیرم به جاش که مثل این باشه ولی خوب باشه

خب چه کنم عزیزم چی یاد بگیرم به جاش که مثل این باشه ولی خوب باشه

نمیدونم والا کلا هوش مصنوعی خیلی تو مشاغل ورود کرده خواهر دوستم آتلیه کار میکنه خیلی هم کارش خوبه میگه راحت ۵۰ درصد الان خودشون با چندتا پرامپ عکس ها رو ادیت میکنند یا با همون نرم افزار های فیل‌تر موبایل واسشون کافیه کار خودمم حسابداری هست همین الانش با یه کد هوش مصنوعی میتونه کل کارهای حسابداری و مالی و اداری و منشی و اینها رو یکجا انجام بده، نمیگم کسب دنبال علاقه اش نره ها ولی میگم قبلش خوب نیاز امروز و آینده بازار رو بسنجید