2777
2789
عنوان

زنیکه بیشعور اعصابم خراب کرد الان

580 بازدید | 55 پست

رفتم داروخانه یه قطره چشم میخواستم دکتر آقا بود و داشت مشاوره میداد به خانم که دکتر نبود گفتم کارم رو گفت بزار دکتر کارش تموم بشه صبر کردم بعد چند دقیقه گفتم خانم میشه بگید یه قطره به من بدن برم . یکدفعه به من حمله کرد با لحن تند که مگه نمی‌بینی دکتر کار داره چه عجله داری و اینجور حرفا و اصن ول نمی‌کرد منم خیلی بی زبونم و در حد چند کلمه گفتم اصن یادم نیست و بعد دکتر خیلی با شخصیت بود و آروم همینا رو قشنگ بهم گفت . بعد زنع چپ چپ نگاهم میکرد رو کردم بهش گفتم این خانم اصن اعصاب نداره با خنده بهش گفتم بعد باز اون شروع کرد که خودت اعصاب نداری ووووووو کلی حرف ولی من دیگه باهاش حرف نزدم با دکتر راجع به دارو حرف زدم و آخر دکتر گفت خانم فلانی ول کن آروم گفت بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم ازین بی زبونی خودم بهم میخوره . تا میخام با غریبه بحث کنم صدام میلرزه نمیتونم

نه با خنده همینکه گفتی این خانم اعصاب ندارع یعنی ریدی بهش .ضربت نهایی بود

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

خب جوابشو خیلی خوب دادی

آخه مثل سگ پاچه گیر اصن ول نمی‌کرد همینجوری تن تند بهم حرف می‌گفت من فقط یک کلمه گفتم ازین اعصابم خورده سریع کوتاه میام چون زبونم نمبچرخه  صدام میلرزه 

خب اگه من اونجا بودم ک به تو و دکتر افتخار میکردم 

و اون خانم از نظرم فق یه بیمار شناسایی میشد 

بنظرم تو هیچوقت شان تو بخاطر رفتار نادرست یکی دیگه پایین نیار

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107