dokhtare_khaste مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 2775 عنوان خانوما کالابرگ دهک یک تا سه شارژ شده 94 بازدید | 10 پست واسه من نشده مگه پریشب نگفتن شارژ شده امروز | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26738 شارژ بشه تو بله نوتیف میاد نشده کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 4045 من فروشگاه جای خونه میرم خرید ،وقتایی کالا برک شارژ میشه کلا یه خانومی هست ایشون میان واسه همین کار میشینن خیلیم شلوغ میشه ...اصلا این چند وقته ندیدم پس هنوز شارژ نشده که خلوت و خانومه نیست وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......
dokhtare_khaste مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 2775 من فروشگاه جای خونه میرم خرید ،وقتایی کالا برک شارژ میشه کلا یه خانومی هست ایشون میان واسه همین کار ... اره اخه پریشب تو گوگل دیدم نوشته از ۱۲ شب شارژ میشه تو نی نی ساینم دو نفر گفتن 😂😂😂
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 4045 اره اخه پریشب تو گوگل دیدم نوشته از ۱۲ شب شارژ میشه تو نی نی ساینم دو نفر گفتن 😂😂😂 عزیزم هر وقت دیدی فروشگاهها حمله شده بدون شارژ شده ..جای ما خیلی شلوغ میشه،طفلیا فک کنم خونه هیچی ندارن 😭آخه چیزی هم نمیشه خرید با این قیمتها وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......
dokhtare_khaste مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 2775 عزیزم هر وقت دیدی فروشگاهها حمله شده بدون شارژ شده ..جای ما خیلی شلوغ میشه،طفلیا فک کنم خونه هیچی ند ... اینجا تو یه خیابون ده تا افق کوروشو دیلی مارکتو بقیه فروشگاهاش شلوغ نمیشه زیاد