2777
2789
عنوان

عروسمون عقده ای هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 4098 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زن داداشمم کم نمیزاره کل صورتش جای چنگ هست

خب بستگی داره کی شروع کننده باشه

اگه داداشت شروع میکنه به زدن زن داداشتم مجازه

کارشو تایید نمیکنم ولی خب همه زنا شرایط جداییو ندارن

والا زن داداشمم میزنه کل سر و صورت و گردن جای چنگ هست

سر خودتم بیاد همینو میگی؟

دختره بدبختو میزنه میخوای از خودش دفاع نکنه؟

واستا تا داداش روانیت لت و پارش کنه؟ 

اینکه طلاق نمیگیره هم حتما بی کس و کاره یا مهرشو میخواین بپیچونین وگرنه سکه هاشو بدین ببینین دو تا پا داره دوتامون قرض میگیره میره 

اخه کدوم دختری دلش میخواد اینطوری زندگی کنه مسخره خاص و عام شه 

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
اونم میزنه کل صورتش بدنش جای چنگ هست

از داداشت طرفداری نکنید این خواهرانه میگم مگه اینگه مطمن باشی واقعا رفتار اون خانم زشت و حق برادرت همچین خانمی نیست 

اگه برادرت عصبی یا مشکل داره سعی کن سمت عروستون بلشین تا برادرتون بهتر باشه چون اگه طلاق بگیره شرایط برادرتون بتر میشه

حتما اون عادت نداره آبرومندانه کتک بخوره و هیچی نگه در هر حال از اول پیش شما بزرگ نشده عادت کتک خوردن نداره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من بار اول کت به اختلاف خوردم مادرشوهرم به فامیلای من زنگ زد و هر جور شده هم نزاشتن جدا شم

بار بعد من زنگ زدم چند تا از نزدیکاشون گفتم تا دیگه نیان به زور منو ببرن و طلاق گرفتم