2777
2789
عنوان

عروسمون عقده ای هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 166 پست
مگه زندان میندازن ؟

نه پس بزنه و قانون کاریش نداشته باشه🙄 تازه دیه هم باید بده

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
وای نترسدی چیزیش بشه

اون میزنه نمی‌ترسه زنش چیزیش بشه 

ولی زنش که با احتیاط میزنه باید بترسه 

یاد بگیره زنشو نزنه تا زنه هم اینجوری نکنه بعدم چیزیش هم شد به تخمدانش مگه اون که میزنه دلش میسوزه واسه زنش 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نترسدی چیزیش بشه

برای مرگشم اماده بودم و برام مهم نبود

ولی محکم نزدم

کله اون انقدر سفت بود که بطری شیشه رو شکست  

توصیه نمیکنم کسی این کارو بکنه 

ولی وقتی شکایت می کنم قاضی رو می خرن و قاضی حتی احضارش نمیکنه و فقط میگه خانم امضا کن بره ۳۰۰ هزار تومن بیشتر دستت رو نمیگیره(انگار من برا دیه شکایت کردم

انگار شان انسان مهم نیست و اوکیه که مثل حیوونا همدیگه رو بزنن) 

دیگه چاره ای نداشتم

پس میگفتن زندان دیگه نیست

بالای ۱۴ سکه زندان نیست. 

دیگه همینجوری کشکی هم نیست. 

چون شرایط اقتصادی بد شده ، تا ۱۴ سکه قابل پیگیری هست ، و قاضی با توجه به درامد طرف میگه مثلا هر ۶ ماه یک سکه بده یا هر یک سال ، اگر همون هم نتونه بده زندان میندازن. 

دیگه اگر کلا زندان نباشه زنها چکار کنن ؟ مردها همینجور کتک بزنن و اذیت کنن و خرجی ندن و هیچی هیچی ‌..

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
اون میزنه نمی‌ترسه زنش چیزیش بشه ولی زنش که با احتیاط میزنه باید بترسه یاد بگیره زنشو نزنه تا زنه هم ...

ممنون از دفاع و درکتون ان شالله که هرگز برای هیچ کس پیش نیاد هر گونه مشکل خانوادگی

کاش فامیلاتون بهش میگفتن به ما ربطی نداره........دوبرا اینجوری بهش میگفتن دیگه به کسی زنگ نمیزد..... ...

دقیقاً استارتر عزیز

فامیلاتون باید سنگ رو یخش کنن

هرکس علیه هرکس تاپیک زد زود باور نکنید ازش اسکرین شات بخواهید آدم دوروغگو و حقیر زیاده که مثلا می‌خوان تو مجازی یه کاربر خراب کنند😆                 

معنی ابرو مندانه رو با پنهان کاری اشتباه گرفتین  شوهرش ابرو دار بود دست رو زن بلند نمیکرد 

و تو هم اینجا از داداشت دفاع نمی‌کردی!!

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

ممنون از دفاع و درکتون ان شالله که هرگز برای هیچ کس پیش نیاد هر گونه مشکل خانوادگی

آخه یه جوری میگه نترسیدی چیزیش بشه انگار اون که میزنه میترسه انگار خودشون زن نیستن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

زور یه مرد رو با زن مقایسه می کنی؟شوهر من مشت میزد تو سرم در حد مرگ دردم میومد ولی خودش نمیذاشت من ب ...

دمت گرم... من یه بار چنان با لگد کوبوندم تو دستش که تاندون دستش پاره شد ، نمیتونه انگشتش رو خم کنه . حقش بود چون اونم خیلی من رو میزد 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣