2777
2789
عنوان

عروسمون عقده ای هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 165 پست
تک پسره نازک تر از گل نگفتیم منم تک دخترم البته

همین شده که همچین دسته گلی تحویل جامعه دادین..

اون دختر هم ۸۰۰ تا خواهر داشته باشه باز تک دختره یه پدر مادره...کاش گیر یکی مثل من میفتادین

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره دعواشون شده

خوب بشماچه ؟مگرباداداشت درارتباطین؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پولی نداره داداشم هیچی نداره اونم میدونست توقع بالا حقوق ساده کارمندی توقعات زن داداشم لاکچری همش طل ...

والا اکثرا از اول هیچی ندارن

به داداشت بگو‌ به جای اینکه زود بره خونه دعواکنه بره کار دوم

نمی دونم چرا فقط شوهر خواهر شوهر ها جون .....دارند تا ده شب باید سر کار باشن پول در بیارن

زن داداش ها هیچی نباید بخوان.و‌چون داداش ها از اول هیچی نداشتن تا اخر باید گدا باشن 

خاک تو سر مردایی مه زود مبان خونه با زنشون دعوا می کنن الهی یا گور به گور بشن یا برن بیشتر کار کنن

همین شده که همچین دسته گلی تحویل جامعه دادین..اون دختر هم ۸۰۰ تا خواهر داشته باشه باز تک دختره یه پد ...

دعواشون سر مسافرت رفتن طلا خواستن 

پول خواستن 

داداشم نداره خب 

حقوق ساده کارمندی همش قسط 

والا زن داداشمم میزنه کل سر و صورت و گردن جای چنگ هست

خب اگه داداشت بزنه زن داداشت حق نداره بزنه؟ بابا جمع کنین این بحثو.. یبار واسه همیشه هم داداشت هم زن داداشتو بازجویی کنین چرا میندازی تقصیر عروس

همینکه معتقدی چون زن داداشت چنگ انداخته داداشتو گناهکاره نشون میده فقط ابرو دارید وگرنه شعور ندارید

والا زن داداشمم میزنه کل سر و صورت و گردن جای چنگ هست

خوب وقتی داداشت با دست سنگین مردانه میزنه

اون خانم بشینه فقط نگاه کنه؟

از خودش دفاع میکنه دیگه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.