الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سه سال عاشق یه نفر بودم و واسم خاص بود و منو دوست نداشت آخرشم خودش ولم کرد رفت دارم یاد میگیرم کسیو بیشتر از خودم دوست نداشته باشم و به هرکی بیشتر از لیاقتش ارزش ندم
خیلی سخته چون وقتت انرژیت احساست تمام وجودت برای یک نفرگذاشتی،اگه اون ادم خودش وابسته ات کرده و گقته دوستت داره که خیلی بی وجدان هس،درهرصورت فکزایندخ باشه جبران کن واسه خودت،واسه خودت که عزیزخدایی،برای خودت ارزش قایل باش،قاعدتا اعتمادبه نفست میاد پایین عزت نفست میادپایین شاید به مرحله اغسردگیبرسی همه اینها عادی هس فکزنکن تنهایی،سرگرم خودت کن وقتت بزار برای خودت سعی کن طرفش نری،ادم موفق کسی هس بتونه داخل سختی ها روی پای خودش وایسه وگرنه حالت خوب باشخ سرپاوایسی هنر نیس،غصه داره ناراحتی داره گریه کن یه مدتی اما کنارش جتما برای خودت برنامه بچین بگو یه سال عقب افتادم جبران کن عزیزم سال دیگه این موقع نباید دراین موقعیت باشی توکل به خدا کن درست میشه بهت قول میدم