2777
2789
عنوان

پارسال یه خانمه تو ایمو یه پسره رو برای ازدواج به من معرفی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 37 پست
۳۰

سنتم کم نیست ببین عزیزم پسره اینطور که تعریف کردی کلا قصدش سواستفاده بوده و ظاهرا حسی بهت نداره توام واقعا نمی‌تونی کاری کنی چون احساسات اون دست تو نیست تنها چاره ای که داری همون فراموش کردنه کاریش نمیشه کرد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اون چرا اومد سراغم

چون اون موقع فکر میکرد شما دختر خوبی هستی 

یک پسر عاقل هیچوقت با یه دختری که از خونه بزنه بیرون تن به ازدواج نمیده جز اینکه چند روز خیلی کوتاه طرف رو واسه سرگرمی بخواد و تمام 

وگرنه پسری که بخواد زندگی تشکیل بده میره دنبال دختر نجیب با اصالت و خانواده دار سر به زیر با حیا با ادب و....

چون اون موقع فکر میکرد شما دختر خوبی هستی یک پسر عاقل هیچوقت با یه دختری که از خونه بزنه بیرون تن ب ...

خانوادم خیلی اذیتم میکردن واقعا خونمون جای زندگی نیست چندتا وکیل و کارمند نیرو انتظامی گفت ازون خونه برو

خانوادم خیلی اذیتم میکردن واقعا خونمون جای زندگی نیست چندتا وکیل و کارمند نیرو انتظامی گفت ازون خونه ...

فرار راهش نیست دوست خوبم 

برو کار پیدا کن دستت تو جیب خودت باشه 

بیرون هم یه چیز بخور فقط واسه خواب بیا خونه 

با هیچکس کاریت نباشه 

هر کی هرچی گفت سکوووت کن 

از خدا کمک بخواه 

با خدا حرف بزن 

فرار راهش نیست دوست خوبم برو کار پیدا کن دستت تو جیب خودت باشه بیرون هم یه چیز بخور فقط واسه خواب بی ...

نمیزارن هیچ‌کار کنم می‌خوان منو مثل خواهرم دیوانه کنن خونه جای زندگی نیست