2777
2789
عنوان

کامپوزیت نکنیددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم میخواست انجام بده 

دندون پزشک گفت من فقط فکر پول نیستم وجدان مهمتره

کامپوزیت دندون های اصلی رو نابود میکنه و برای کسی که دندون هاش سالمن انجام نمیدم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

من یه دندون خراب شیری داشتم دوسال پیش کامپوزیت کردم،بعد کلا شکست،یه بوی بدی اومد،فکر کنم دندونم عفونت کرده بود.رفتم روکش گذاشت.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

من دندونم کجه ردیف پایین شب وروز فک میکنم چیکارشون کنم ارتودنسی دردناکه نمیتونم

اگه کامپوزیت کنی دندوناتو خیلی تراش میدن چون دندونات نامرتبه مجبورن خیلییییی تراش بدن 

فقط باید ارتو دنسی کنی . به جز اون هیچ کاری نکن 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
من دندونم کجه ردیف پایین شب وروز فک میکنم چیکارشون کنم ارتودنسی دردناکه نمیتونم

ارتو خیلی گرونه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خواهرم میخواست انجام بده دندون پزشک گفت من فقط فکر پول نیستم وجدان مهمترهکامپوزیت دندون های اصلی رو ...

من ۴ تا دندون جلوم سالم نبود اصلا 

فقط هم از شانس گندم همین ۴ تا عصب کشی شده 

دیگه هیچ دندون عصب کشی ندارم

شاید حالا اولشه عادت نکردی،کم کم درست میشه،من چی که دارم ایمپلنت میکنم☹️

میترسم منم مجبور بشم دندونای جلومو بکشم ایمپلنت کنم😪