2777
2789

این جواب سونوگرافی منه، ممکنه جنینی که فتال پل داره قلبش تشکیل بشه؟ سونوگرافی گفت جفت جنین ها از بین رفتن😭

و من خونریزی قهوه ای دارم، خیلی زیاد نیست اما چند روزه ادامه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که چیز بدی ندیدم تو سونو

هماتوم داری که خونریزی قهوه ای داری

با استراحت خوب میشه.خواهرم هماتوم داشت با استراحت و دارو

کمکم جذب شد خوب شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من که چیز بدی ندیدم تو سونوهماتوم داری که خونریزی قهوه ای داریبا استراحت خوب میشه.خواهرم هماتوم داشت ...

crl جنین رو ببین

هیچ کدوم قلب ندارن، 

یکی شون فتال پل هم نداره، 

خونریزیم هم لخته های طناب شکله، البته سفت نیست

و راحت شسته میشه، رنگ قهوه ای و مشکی

crl جنین رو ببینهیچ کدوم قلب ندارن، یکی شون فتال پل هم نداره، خونریزیم هم لخته های طناب شکله، البته ...

شش هفته خیلی زوده برای تشکیل قلب

منم رفتم شش هفته نداشت

بعد هشت هفته رفتم داشت...خونریزیم داشتم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
یعنی خونریزی شدید داشتین؟

بله 

جوریکه برای اینکه ببین جنین هست یا نه مجبور شدم سونو واژینال هم بدم

گفتن سونو شکمی شاید دیده نشه که هست یانه

بله جوریکه برای اینکه ببین جنین هست یا نه مجبور شدم سونو واژینال هم بدمگفتن سونو شکمی شاید دیده نشه ...

چقد امیدوار شدم🥺 منم باید هفته ی دیگه سونوی واژینال بدم، اما تا اون موقع از فکر و خیال می میرم. 

رنگ خونتون چه رنگی بود؟ لخته هم داشتین؟ 

این رو هم بگم من یدفعه علائم شدیدمو از دست دادم، حساسیت سینه هام کمتر شد، حالت تهوعم خیلی کمتر شد، شکمم زود مشخص شد که الان صاف شده انگار هیچی توش نیست😭 یک کیلو وزن هم کم کردم

چقد امیدوار شدم🥺 منم باید هفته ی دیگه سونوی واژینال بدم، اما تا اون موقع از فکر و خیال می میرم. رنگ ...

رنگ خون قرمز

مثل پریودی بود...تا ده روز داشتم

اوایل خونریزی بود با دکتر و شیاف و استراحت کم کم تبدیل به لکه شد و رنگشم قهوه ای شد بعد ده روز دیگه خوب شدم

من تا چهار ماه به گفته دکتر شیاف استفاده میکردم

استرس و فکر و خیال خیلی بده.

سعی کن حواستو پرت کنی...من از بس دکترها استرس بهم دادن سر هرچیزی تو بارداری بچه طفلکیم دنیا اومد همش گریه میکرد و نا اروم بود.

یعنی سر هر چیزی استرس میدادن بهم

توکلت بخدا.الهی صحیح سالم سر موقع بغل بگیریش

رنگ خون قرمزمثل پریودی بود...تا ده روز داشتماوایل خونریزی بود با دکتر و شیاف و استراحت کم کم تبدیل ب ...

خیلی ممنونم که جوابمو دادی، حرفات امید شد برام، خدا یار و یاورت باشه🫂🌷💓

این رو هم بگم من یدفعه علائم شدیدمو از دست دادم، حساسیت سینه هام کمتر شد، حالت تهوعم خیلی کمتر شد، ش ...

من علایمو از دست ندادم.

یعنی تهوع واستفراغ رو داشتم فقط از علایم.خیلی زیاد ساعتی یبار بالا می اوردم

ولی ماه اول و دوم پنج کیلو وزن کم کردم

تا جاییکه قرار بود برم بستری شم

که با دارو ضد تهوع یکم بهتر شدم

تا سه چهار شکمم دیده نمیشد اصلن

خیلی ممنونم که جوابمو دادی، حرفات امید شد برام، خدا یار و یاورت باشه🫂🌷💓

توکلت بخدا

ان شا الله خدا نگهدارو مواظب شما و نی نی تو راهیت باشه

ممنونم عزیزم🌹