2777
2789
عنوان

کاش منم میتونستم مثل بقیه به خودم برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم دانشگاه میرفتم دوشیفتم سر کار بودم .دوتا بچه کوچیکم دارم.هنوزم سر کار میرم البته یه شیفت عصر مربی مهدم.به خودمم میرسم راضی هستم.به شوهرمم میرسم که کلا حساسه به خط اتو و این صوبتا وبه زندگیمم میرسم که مرتب هست...

درکنار درس خوندن خودت رو فراموش نکن داری بدترین ضربه رو توی بهترین سن زندگیت به خودت میزنیاین روزا د ...

من کلا یکسال وقت دارم 

تو این یکسال مهمترین ازمون های زندگیم مثل وکالت و ارشد هست

باید ۱۰ تا کتاب ۱۰۰۰ صفحه ای در کنار اونا قانون و تست بخونم 

باور کن منم قبل این چیزا قرطی ترین ادم بودم 

ولی همه چی باهم سخته حداقل من نمیتونم از پسش بربیام 

والا منم دانشگاه میرفتم دوشیفتم سر کار بودم .دوتا بچه کوچیکم دارم.هنوزم سر کار میرم البته یه شیفت عص ...

خوشبحالت چه روحیه و انرژی داری.

من قبل بچه دارشدن جوری بودم ک همه حسرت خودمو زندگیمو میکشیدن الان انگار یه زن پنجاه سالم بخدا وقت نمیکنم دودقیقه ب خونه برسم.دیگه اصابم نمیکشه واسه بچه داری

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من کلا یکسال وقت دارم تو این یکسال مهمترین ازمون های زندگیم مثل وکالت و ارشد هستباید ۱۰ تا کتاب ۱۰۰۰ ...

اسی با همون کارشناسی  ازمون وکالت میدادی یه مدت کار میکردی 

بعد دنبال ارشد میرفتی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن