2777
2789
عنوان

چرا هرکی بچه میاره جارمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی ببین چی گفتی یه نفر تاییدت نکرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مردم تو همه چی دخالت میکننا یکی بگه حاملس میگن جا میزنه یکی حامله باشه چیزی نگه میگن خودشو ازمون قایم میکنه انگار چشمش میزنیم

فازتون چیه واقعا؟ خب جار بزنه به کجای شما فشار میاد

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی داره مثلا یکی حامله شد به خانوادش نگه؟اسکله مگه؟بعدم حرف میپیچه یک خونه خریده یکی ماشین عوض ...

بعضیا خیلی خودخواه و طلبکارن 

توقع دارن بقیه طبق میل اونا زندگی کنن

یعنی چی جار نزنه قایم کنه حامله بودنشو؟

یعنی لزومی نداره بگن ب این اون ک حامله هستن چون نمیدونن این حاملگی شون ب گوش ی مادره روانی میرسه مادرروانی همونومیزنه توسردخترمجردش ک فلانی بچه دوم داره به دنیامیاره خب ک چی فلانی بچه دارشده آش بپزم ؟!شمایی ک رفتی جارزدی حاملگیت رو خود ب خودشدی فتنه یکی ک مادره روانی داره

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

یعنی لزومی نداره بگن ب این اون ک حامله هستن چون نمیدونن این حاملگی شون ب گوش ی مادره روانی میرسه ماد ...

مادر روانی شما ارتباطی به زندگی کسی نداره 

چون مامانت روانیه بقیه خبر خوشحالیشونو ندن 

توهم یکی مثل مادرتی با این طرز فکر